Secretaresse Onderwijs Expertise Centrum

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Als secretaresse ben jij de onmisbare kracht voor het team Medische VervolgOpleidingen van de Onderwijs- en Opleidings Regio (OOR) Leiden. Dit team, bestaand uit de voorzitter van de regionale opleidingscommissie (ROC), onderwijskundigen, beleidsadviseurs en ondersteuners, richt zich op de opleiding van AIOS (arts-assistenten in opleiding) tot medisch specialist in de regio Leiden. Geen dag is hetzelfde en je werkt met veel verschillende partijen, vooral het OOR team, secretariaten en opleidingsondersteuners van verschillende specialismen en de Leerhuizen van de ziekenhuizen in de regio. Er is altijd wel iets te regelen en te organiseren. Spreekt die veelzijdigheid jou aan en ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Je ondersteunt het OOR team en zorgt er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren
• Je vervult een belangrijke rol in de kwaliteitszorg t.b.v. de opleidingen in de regio
• Je zorgt voor communicatie (o.a. via de OOR website) en organisatie bij evenementen van de OOR Leiden

Wat ga je doen?

Als secretaresse ondersteun je het OOR team (8 personen) pro-actief op het gebied van allerlei administratieve en organisatorische zaken. Dit betekent onder andere dat je afspraken plant en bijeenkomsten organiseert en notuleert. Als onderdeel van de kwaliteitszorg voor de opleidingen zet je vragenlijsten uit, zorg je voor follow-up en maak en verstuur je rapportages aan opleiders uit de regio. Ook notuleer je bij regionale opleidingsvisitaties. Als we evenementen of bijeenkomsten organiseren, zoals het jaarlijkse opleidingssymposium, heb je een belangrijke rol in de communicatie en de algehele voorbereiding en organisatie, ook op de dag zelf.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een proactieve collega die toegankelijk, positief ingesteld, nauwkeurig, oplossingsgericht en stressbestendig is. Het is belangrijk dat je van aanpakken weet, goed kunt prioriteren en zo nodig ad hoc kunt switchen in prioriteiten. Je hebt een relevante MBO of HBO-opleiding en enige jaren werkervaring als secretaresse, officemanager of administratief medewerker. Een flink deel van het werk bestaat uit het plannen en organiseren van complexe afspraken, waarbij je soms snel moet schakelen om iets voor elkaar te krijgen, dus het is een absolute must dat je dit leuk vindt. Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt je zowel schriftelijk als mondeling uitstekend uitdrukken. Je werkt zelfstandig maar ook graag in teamverband. Kennis van Microsoft Office is belangrijk: met Outlook, Word, Excel en PowerPoint moet je goed overweg kunnen. Ook vind je het leuk om jezelf nieuwe ICT toepassingen snel eigen te maken. We werken hybride, dat wil zeggen zowel thuis als in het LUMC. Op maandag houden we onze teamvergaderingen en daar kun jij natuurlijk niet ontbreken. De overige dagen zijn flexibel en in overleg in te richten. Is dit echt een functie voor jou? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Na een jaar wordt op basis van jaarplannen bekeken of de functie kan worden gecontinueerd.

Voor deze vacature vragen wij referenties op.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het team van de OOR Leiden maakt deel uit van het Onderwijs Expertise Centrum (OEC), onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen van het LUMC. Wij ondersteunen de opleiders en AIOS in de regio Leiden bij het vormgeven van hun opleidingen. Bij het OEC werken veertig medewerkers die zich bezighouden met onderwijs en opleidingen in de meest brede zin, onder andere kwaliteitszorg, advies, innovatie en onderzoek.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Merel Spruyt, coördinator Medische VervolgOpleidingen OOR
071 526 8709
E-mail: M.M.Spruyt@lumc.nl 

Solliciteren