Researchmedewerker ProPark

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben je een kei in organiseren en plannen? Wil je meewerken aan baanbrekend onderzoek binnen de neurologie? Voor onze afdeling Neurologie zijn wij per direct op zoek naar twee gemotiveerde researchmedewerkers die ons team komen versterken.

In het kort

• Je bent afgestudeerd doktersassistent, fysiotherapeut, of hebt een ander vergelijkbaar (bio)medisch masterdiploma
• Je hebt affiniteit met het evalueren van patiënten  
• Je werkt mee aan nationale cohort-onderzoek naar de ziekte van Parkinson  
• Je hebt contact met patiënten en hun mantelzorgers  
• Je werkt samen met diverse medische afdelingen binnen Nederland  

Wat ga je doen?

Samen met ons onderzoeksteam werk je aan het voorbereiden, plannen en uitvoeren van een grote multicenter cohort-studie (ProPark) naar de ziekte van Parkinson. Je plant en maakt afspraken met patiënten en hun mantelzorgers op de verschillende deelnemende centra van het onderzoek voor het uitvoeren van metingen. Jij bent dan het aanspreekpunt voor de patiënt. Je richt je op het waarborgen van een optimale lokale en externe logistiek voor de verwerking van de biomaterialen in de verschillende laboratoria. Ook valt het afnemen van een huidbiopt, bloedprikken, het afnemen van vragenlijsten en het verrichten van metingen onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met diverse medische afdelingen in het hele land, dus je kunt worden ingezet in het LUMC, VUmc, AMC, Meander Medisch Centrum,Erasmus MC en het St. Antonius Ziekenhuis Woerden. Kortom, als researchmedewerker heb je een sleutelfunctie in het succesvol voltooien van het onderzoek door heel Nederland! Ga jij deze uitdaging aan?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar twee researchmedewerkers met minimaal een doktersassistent diploma, of een masterdiploma fysiotherapie of een vergelijkbaar (bio)medische graad, die wil bijdragen aan topklinisch onderzoek. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en dingen aanpakken. Je hebt affiniteit met het werken met patiënten met chronische (neurologische) ziekten en je hebt een opleiding in Good Clinical Practice of de bereidheid deze te volgen. Daarnaast heb je ervaring met Word en Excel. Je bent organisatorisch onderlegd en kunt zelfstandig en nauwgezet plannen en werken. Ervaring met het uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek is een pre maar geen vereiste. Als je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, ben jij de kandidaat die we zoeken!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. Je kan per direct, nog wel afhankelijk van aanstellings-procedures, starten met deze functie. Eventueel later starten is een optie. Je werkdagen zijn in overleg. Je arbeidsovereenkomst zal in het eerste geval voor de duur van een jaar zijn, met een mogelijkheid tot verlenging tot maximaal vijf jaar.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Roel Weijer, projectmanager ProPark, afdeling Neurologie, telefoon 071 5264640 of 020 5988578.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Frouzan Soltani

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Als researchmedewerker maak je deel uit van het ProPark-onderzoeksteam. Dit team bestaat uit een hechte, enthousiaste groep onderzoekers, neurologen en researchmedewerkers die samen zorgdragen voor het goede verloop van het onderzoek. Je werkt dagelijks nauw samen met de andere researchmedewerkers en hebt regelmatig contact met de onderzoekscoördinator.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: dr. Lisette Charbonnier, projectmanager ProPark, afdeling Neurologie
06 154 48 732
L.Charbonnier@lumc.nl

Solliciteren