Relatiebeheerder Curium-LUMC

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Per 1 januari 2021 is Curium onderdeel van het LUMC. Voor Curium-LUMC, het centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, zijn wij nu op zoek naar een relatiebeheerder. Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze zorgcontractering op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie
• Je speelt in op kansen en bedreigingen en onderhoudt relaties met interne en externe stakeholders
• Je bent verantwoordelijk voor aanbestedingen en contractonderhandelingen
• Je adviseert en ondersteunt de directie en het management ten aanzien van zorgcontractering

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanbestedingen en het voeren van contractonderhandelingen. Je vertegenwoordigt Curium-LUMC ten aanzien van onze contractuele relatie bij de thuisregio’s en VNG en overige financiers. Deze vertegenwoordiging volgt uit het beleid ten aanzien van de kansen en bedreigingen in het zorglandschap. Ook zie je toe op de uitvoering van dit beleid.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau aangevuld met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Kennis van de zorgverkoop met daarbij de diverse financieringsstromen (gemeentelijk domein en zorgverzekeringswet) waar Curium mee te maken heeft is een sterke pre. Ook ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en GGZ, inclusief de relevante wet- en regelgeving Jeugdwet, Zorgverzekeringswet. Verder beschik je over een stevige analytische blik en cijfermatige capaciteiten. Je bent een verbinder, zowel intern als extern, en in staat om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers, collega’s en collega aanbieders. Dit vraagt tact maar ook overtuigingskracht in woord en daad.

Meer informatie

Het salaris is op basis van je opleiding en ervaring en is conform de cao UMC.

Public Search is het externe bureau dat voor deze vacature de selectie verzorgd. Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Per 1 januari 2021 is Curium onderdeel van het LUMC. Integratie in de afdeling psychiatrie van LUMC is een logische stap in onze samenwerking, aangezien we al op veel manieren met elkaar verbonden zijn. De afdeling Curium blijft op de locaties in Gouda en Oegstgeest. Curium-LUMC is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Als gespecialiseerd academisch centrum bieden wij zorg aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is. Wij bieden een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Stephanie Kuipers en Joey van Tamelen, contactperonen  Public Search

Solliciteren