Relatiebeheerder Curium-LUMC

Management & bedrijfsvoering

Je functie

We hebben een mooie kans voor een verbinder die in staat is om afspraken te maken met onze opdrachtgevers/financiers en de activiteiten van Curium daarin te vertalen. Ben jij de relatiebeheerder die het Curium-LUMC zoekt?

In het kort

• Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze zorgcontractering op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie
• Je speelt in op kansen en bedreigingen en onderhoudt relaties met interne en externe stakeholders
• Je bent verantwoordelijk voor aanbestedingen en contractonderhandelingen
• Je werkt op een plek waar je kunt leren en groeien, en waar ruimte is voor jouw stem
• We bieden je een enerverende baan in een prettige werkomgeving

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanbestedingen en het voeren van contractonderhandelingen. Je vertegenwoordigt Curium-LUMC ten aanzien van onze contractuele relatie bij de thuisregio’s en VNG en overige financiers. Deze vertegenwoordiging volgt uit het beleid ten aanzien van de kansen en bedreigingen in het zorglandschap. Je ziet ook toe op de uitvoering van dit beleid. Daarnaast ondersteun je de directie en het management bij alle aspecten op het gebied van zorgcontractering.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en je hebt grondige kennis van de zorgverkoop met daarbij de diverse financieringsstromen (gemeentelijk domein en zorgverzekeringswet) waar Curium mee te maken heeft. Daarbij ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en GGZ, inclusief de relevante wet- en regelgeving (Jeugdwet, Zorgverzekeringswet). Bovenal ben je een verbinder, zowel intern als extern, en in staat om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers, collega’s en collega aanbieders. Dit vraagt tact maar ook overtuigingskracht in woord en daad.

Meer informatie

Voor deze functie kom je direct in dienst bij het LUMC. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Per 1 januari 2021 is Curium, dat op veel manieren al verbonden is aan het LUMC, formeel onderdeel van het LUMC. Dit besluit is een logische stap in onze samenwerking. Curium-LUMC is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met vestigingen in Oegstgeest en Gouda. Als gespecialiseerd academisch centrum bieden wij zorg aan patiënten met complexe problematiek. Inhoud staat bij ons voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is. Curium-LUMC biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze dienstverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Jeroen van der Meer, organisatorisch manager Curium-LUMC
06-51241549

Solliciteren