Nachtwaker Curium

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Houd jij van werken in de nacht en ben je bekend met bedrijfshulpverlening? Ben jij de extra paar ogen en oren die in de nacht ons terrein bewaakt en erop toeziet dat onze gebouwen en patiënten veilig zijn? Kom dan werken als nachtwaker bij Curium!

In het kort

• Je komt te werken op onze locatie in Oegstgeest
• Hier houd jij in de nacht toezicht op onze patiënten en gebouwen
• Maar bewaak je ook ons terrein
• Daarnaast bied je ondersteuning aan onze collega’s bij calamiteiten

Wat ga je doen?

Als nachtwaker houd jij toezicht op de patiënten en gebouwen door middel van uitluister en toezichtapparatuur. Je bewaakt de veiligheid op het terrein en assisteert de sociotherapeuten in geval van een calamiteit. Je bent de ogen en de oren in de nacht, participeert in de bedrijfshulpverlening en doet (indien gewenst) voorkomende administratieve klussen. Ook vragen we je licht huishoudelijke klussen te vervullen, denk bijvoorbeeld aan het in- en uitruimen van de vaatwasser.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een mbo-diploma en een BHV cursus voltooid of bent bereid deze te behalen. Tevens ben je bereid om een interne training op het gebied van agressiehantering te volgen. Naast goede communicatieve en sociale eigenschappen beschik je over een gezonde dosis humor, doorzettingsvermogen en een hoge mate van zelfreflectie. Je durft in onduidelijke situaties regie te nemen en bent niet bang aangelegd. Als nachtwaker kom je regelmatig in contact met onze patiënten, dus enige kennis van psychiatrische stoornissen is een pre. Tevens is het belangrijk dat je flexibel bent in het dienstenpatroon (diensten zijn van 23.00 uur tot 07.00 uur) en een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kan afgeven.

Meer informatie

 Dit is een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Niels de Nobel

Niels de Nobel 

"Ik doe mijn best om iedereen een veilig gevoel te geven."

Je werkplek

Per 1 januari 2021 is Curium onderdeel van het LUMC. Integratie met de afdeling Psychiatrie van het LUMC is een logische stap in onze samenwerking. De afdeling Curium blijft op de locaties in Gouda en Oegstgeest en jouw standplaats wordt Oegstgeest. LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Contact: Ronald Gordijn, zorgmanager Curium

r.p.a.gordijn@lumc.nl

Solliciteren