Medisch Student Assistent Gynaecologie

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij op zoek naar een bijbaan die ook relevant is voor jouw studie? Wil jij je professionele capaciteiten verrijken en ervaring opdoen in de kliniek? Als medisch student kom jij ons IVF-centrum ondersteunen. Grijp jij deze kans?

In het kort

• Dit is de kans dat jij als student werkervaring mag opdoen in het LUMC
• Je werkplek is op onze polikliniek Gynaecologie  
• Hier neem jij materiaal in ontvangst voor onze fertiliteitsbehandelingen
• Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 08.15 tot 12.15 uur
• Deze functie wordt ingevuld worden door max. drie studenten

Wat ga je doen?

Als medisch student werk je voor ons IVF-centrum, maar is je werkplek op onze polikliniek Gynaecologie. waar onze patiënten hun zaadcellen en eicellen komen inleveren voor hun fertiliteitsbehandelingen. Jij neemt het materiaal in ontvangst, maar bent hier ook om onze patiënten op hun gemak te stellen en hun vragen te beantwoorden. Vervolgens zorg jij er ook voor dat het materiaal in ons laboratorium komt, waarbij het belangrijk is dat je je bewust bent met welk materiaal je werkt en ook de risico’s die hieraan verbonden zijn. Daarnaast behoren een aantal administratieve zaken tot je functiepakket.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste student(en) die momenteel de studie Geneeskunde of gelijkwaardig volgt. Je bent stressbestending, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt met precisie. Dit is heel belangrijk vanwege het materiaal waar je mee werkt. Aangezien je op de polikliniek contact hebt met onze patiënten is het van belang dat je sociaal vaardig bent en makkelijk contact maakt. Hebben wij het hier over jou? Dan maken we graag kennis met je!

Meer informatie

Let op! Deze functie wordt ingevuld door drie medische studenten die samen een werkweek van 30 uur werken.

Aroena Badal

Aroena Badal

"Wij helpen mensen om hun droom van een gezin in vervulling te laten gaan."

Je werkplek

Ons IVF-centrum neemt een belangrijke plaats in binnen de sectie voortplanting van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Per jaar worden ongeveer zeshonderd IVF-/ICSI-behandelingen verricht en zevenhonderd terugplaatsingen na cryopreservatie van embryo's. Daarnaast vindt cryopreservatie plaats van embryo's, gameten en ovariumweefsel in het kader van fertiliteitsbehoud. Je werkt, als medisch student assistent, op de polikliniek Gynaecologie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Lucette van der Westerlaken, Klinisch embryoloog en hoofd IVF laboratorium, afdeling Gynaecologie
071 526 48 19

Solliciteren