Manager IT Diensten

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wij zoeken een manager IT Diensten die onderdeel uitmaakt van de afdeling Informatie Technologie en Digitale Innovatie (IT&DI) en ervoor zorgt dat de primaire processen van het LUMC zo goed mogelijk worden ondersteund. Daarnaast ben je betrokken bij het (proactief) initiëren van innovatieve oplossingen en ben je vanuit de afdeling IT & DI partner voor de zorg. Ben jij de manager die wij zoeken?

In het kort

• Je draagt de verantwoordelijkheid voor een team van circa tachtig collega’s
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• Daadkracht en het durven veranderen zitten in jouw bloed
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan
• Je levert een zinvolle maatschappelijke bijdrage 

Wat ga je doen?

Als manager IT Diensten draag je verantwoordelijkheid voor een team van ongeveer tachtig medewerkers en maak je deel uit van het MT van de afdeling IT&DI. In deze rol rapporteer je direct aan de CIO/directeur IT van het LUMC. Je krijgt naast het aansturen en coachen van jouw team ook een leidende rol als het gaat om vernieuwende en innovatieve projecten voor de IT-infrastructuuromgeving. Tevens ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan de interne gebruikers, samen met je team van technisch support en de servicedesk. Je werkt intensief samen met de interne gebruikers van IT-diensten om zo de juiste vraag boven tafel te krijgen, zodat IT&DI een passende oplossing kan bieden aan de gebruikers.

Wat vragen wij?

De manager IT Diensten die wij zoeken heeft aantoonbaar universitair werk- en denkniveau en ruime ervaring met het aansturen van IT operations (infrastructuur, servicedesk en technisch support). We zijn niet alleen op zoek naar iemand die inhoudelijk sterk is op het gebied van IT, maar ook sterk is op het gebied van leiderschap en coaching: je hebt de ambitie en drive om het team en de IT-omgeving naar een volgend niveau te brengen. Je bent in staat om op een natuurlijke manier veranderingen door te voeren, te coachen en te innoveren. Daarnaast heb je ruime ervaring met het werken binnen een complexe en veeleisende (multi-stakeholder-) omgeving. Het is een pre als je ervaring hebt met (grotere) sourcing-trajecten. Je bent in staat om goede relaties op te bouwen met de interne organisatie en vraag te vertalen naar innovatieve oplossingen. Kernwoorden voor deze rol zijn: ondernemend, extravert, proactief, innovatief, servicegericht en inhoudelijk sterk. Sluit dat goed aan bij jou? Dan komen wij graag met je in contact!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

De werving en selectie loopt via het externe bureau De Recruiter. Voor meer informatie over deze vacature verwijzen we je dan ook graag door naar De Recruiter.

Joke Snoeijers

"Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar er is ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt

Contact: Eva Schikker, recruiter bij De Recruiter
06 38 14 83 54

Solliciteren