Coördinator Kaderopleiding Beleid en Beheer

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wij zoeken een huisarts met bestuurlijke en organisatorische affiniteit die de kaderopleiding Beleid en Beheer wil coördineren en verder ontwikkelen. Draag jij bij aan onze innovatiedoelstellingen?

In het kort

• Je bent huisarts met een bestuurlijke en organisatorische opleiding en relevante ervaring
• Je coördineert de NHG-geaccrediteerde kaderopleiding Beleid en Beheer
• Je draagt bij aan de ambities om het curriculum van de kaderopleiding verder te vernieuwen en ontwikkelen
• Je werkt primair op de locatie LUMC Campus Den Haag
• Er zijn mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en om te promoveren 

Wat ga je doen?

De NHG-geaccrediteerde kaderopleiding Beleid en Beheer wordt al vele jaren in Leiden georganiseerd. Na enkele jaren onderbreking is er een nieuw curriculum, deels startklaar en deels in ontwikkeling, en bestaat de ambitie om in samenwerking met de (eveneens Leidse) kaderopleiding Ouderengeneeskunde en de (Haagse postgraduate) masteropleiding Population Health Management ook deze opleiding modulair een nieuwe start te geven. Jij coördineert deze kaderopleiding en ontwikkelt deze verder en draagt aldus bij aan onze vernieuwende ambities.

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren praktiserend huisarts, bij voorkeur ook nu nog geregistreerd en werkzaam. Je bent daarnaast een ervaren bestuurder met een vernieuwende en proactieve visie op de ontwikkeling van de huisartsgeneeskunde. Bij voorkeur ben je opgeleid kaderhuisarts of anderszins geschoold in managementvaardigheden. Ervaring in onderwijsontwikkeling en - management strekt tot aanbeveling.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij referenties op.
Het gaat om een coördinerende baan met wisselende inzet, gemiddeld een dag per week, afhankelijk van actuele betrokkenheid bij cursorisch aanbod. Incidenteel werk je buiten reguliere werktijden en een werkweek volcontinu. 

Ellen Paauw

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) werk je in een intellectueel prikkelende en afwisselende werkomgeving. Je werkt samen in een goed ondersteund team dat bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde huisarts- en gedragswetenschappelijke docenten. De PHEG is een multidisciplinaire academische afdeling en heeft naast huisartsen ook specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. Ook focust de afdeling zich op wetenschappelijk onderzoek en studentenonderwijs. De afdeling heeft een aparte afdeling eHealth en is verantwoordelijk voor de Campus Den Haag waar je primair werkzaam zult zijn. De PHEG kent een uitgebreid netwerk van eerstelijnszorginstellingen om mee samen te werken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Je werkt in principe in een senior-coördinatiefunctie in het academisch (postgraduate) onderwijs. Afhankelijk van jouw senioriteit en ambities zijn er mogelijkheden voor promotieonderzoek en verdere onderwijskundige of - managementopleidingen tijdens de aanstelling bespreekbaar.

Contact: prof. dr. Mattijs Numans, hoogleraar huisartsgeneeskunde en afdelingshoofd PHEG
071 526 84 46

Solliciteren