Coordinator/Onderzoeker Validatie-lab

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Voor de afdeling Humane Genetica zoeken wij een nauwkeurige coördinator/onderzoeker voor het validatie-lab. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je hebt een PhD in de moleculaire biologie
• Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met potentiële nieuwe medewerkers
• Je houdt toezicht op de lopende werkzaamheden en coördineert deze
• Je voert, indien nodig, experimenten uit

Wat ga je doen?

Je coördineert het validatie-lab dat onderdeel is van de Duchenne onderzoeksgroep bij de afdeling Humane Genetica van het LUMC. In dit lab worden volgens gestandaardiseerde methodes experimenten uitgevoerd voor academici en bedrijven waarbij mogelijke therapieën voor Duchenne spierdystrofie worden getest in modelsystemen. De volledige vacature lees je in de Engelse tekst.

Wat vragen wij?

Je hebt een PhD in de moleculaire biologie of in een vergelijkbaar veld. Gezien de aard van het werk is een licentie voor werken met proefdieren verplicht en ervaring met modelsystemen voor spierziektes een pre. Je bent nauwkeurig, georganiseerd en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

De volledige vacature lees je in de Engelse tekst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Humane Genetica is een breed georiënteerde onderzoeksafdeling,  geleid door prof. dr. Silvère van der Maarel. Het onderzoek richt zich op de (epi)genetische aspecten van monogene, multifactoriële en verworven ziekten en de vertaling naar klinische toepassingen. De afdeling bestaat uit 23 onderzoeksgroepen die zijn ingebed in vier overkoepelende onderzoeksthema's. Je komt te werken in de Duchenne onderzoeksgroep geleid door prof. dr. Annemieke Aartsma-Rus. Deze groep bestaat uit 20 medewerkers, namelijk researchanalisten, onderzoekers in opleiding, onderzoekers en assistant professoren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: prof. dr. Annemieke Aartsma-Rus, professor, afdeling Humane Genetica
071 526 94 36
E-mail: a.m.aartsma-rus@lumc.nl

Solliciteren