Arts-onderzoeker Anesthesiologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagend promotieonderzoek binnen een toonaangevend academisch medisch centrum? Wil jij werken op een afdeling met veel kennis- en ervaring op het gebied van anesthesiologie? Wij zijn op zoek naar een arts-onderzoeker die ons team komt versterken!

In het kort

• Je bekleedt een promovenduspositie bij de afdeling Anesthesiologie
• Jij werkt mee aan verschillende experimentele onderzoeksprojecten met proefpersonenonderzoek
• Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met anesthesiologie
• En aantoonbaar ervaring hebt met dataverzameling en -analyses voor klinisch wetenschappelijk onderzoek

Wat ga je doen?

Als arts-onderzoeker bij de afdeling Anesthesiologie ga jij meewerken aan verschillende experimentele onderzoeksprojecten met proefpersonen. Deze onderzoeken richten zich op de fysiologie van pijn en ademhaling en de invloed van geneesmiddelen hierop. Het verwerken, analyseren en rapporteren van relevante data en het presenteren hiervan in publicaties en op (inter)nationale congressen behoort ook tot je takenpakket. Ook participeer je in verschillende onderwijsonderdelen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een arts-onderzoeker die ons team, bestaande uit aios, anesthesiologen en onderzoekers, wil ondersteunen en aanvullen. Je hebt je opleiding Geneeskunde succesvol afgerond en interesse in anesthesiologie. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan met de opzet en uitvoering van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast ben je flexibel, representatief en heb je uitstekende organisatorische en contactuele eigenschappen. Je houdt ervan om complexe problemen op te lossen en kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Je bent in staat om resultaten naar de praktijk te vertalen en kan zowel in woord als geschrift goed communiceren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. 

Bekijk hier de website van onze Graduate School.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Elske Sitsen

‘Ik haal veel energie uit het verbeteren van de zorg en dat kan hier op vele verschillende manieren’

Je werkplek

Het werkterrein van de afdeling Anesthesiologie is de perioperatieve anesthesiologie, pijnbestrijding, reanimaties en traumaopvang. De afdeling heeft naast patiëntenzorgtaken ook een omvangrijk aandeel in opleiding, onderwijs en bij- en nascholing. Het onderzoeksprogramma richt zich met name op de invloed van farmaca op het perioperatief beloop en de chronische pijnbehandeling.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Onderzoekers die onderzoek uitvoeren in het kader van een promotietraject, ontvangen begeleiding en scholing via de Graduate School van het LUMC.

Contact: Monique van Velzen, assistant professor, afdeling Anesthesiologie
071 526 3359

Solliciteren