ANIOS Klinische Genetica

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als arts assistent niet in opleiding (ANIOS)? En zou je graag nader kennis willen maken met het medisch specialisme Klinische Genetica, dan is dit je kans! Als ANIOS Klinische Genetica verleen je poliklinische zorg aan individuele patiënten en/of hun familieleden, die vanwege een mogelijk erfelijke aanleg naar de afdeling worden verwezen.

In het kort

• Een veelzijdige functie waarbij je kennis maakt met Klinische Genetica en onder supervisie genetische diagnoses stelt en erfelijkheidsadvies verstrekt aan patiënten en familieleden op de polikliniek Klinische Genetica.
• De afdeling Klinische Genetica zet zich in om patiëntenzorg op hoog niveau te leveren, veel zorg is gekoppeld aan expertisecentra.
• Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek.

Wat ga je doen?

Als arts assistent niet in opleiding (ANIOS) bij de Klinische Genetica geef je erfelijkheidsadvies aan individuele patiënten en/of hun familieleden, die vanwege een mogelijk erfelijke aanleg naar de afdeling worden verwezen. Naast het geven van erfelijkheidsvoorlichting aan patiënten, vraag je DNA-diagnostiek aan op indicatie en beoordeel je de resultaten. Je geeft de daaruit voortvloeiende (controle)adviezen en fungeert ook als aanspreekpunt voor huisartsen, medisch specialisten.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts die ons team komt versterken. Bij voorkeur heb je aantoonbare affiniteit met klinische genetica. Je functioneert uitstekend in teamverband. Bovendien beschik je over goede sociale vaardigheden, zodat de contacten die je onderhoudt met patiënten, familie en diverse medewerkers soepel verlopen.

Meer informatie

Je artsexamen moet zijn afgerond. Je werkt in een dienstverband van 46 uur per week. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €5.230,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11a, CAO UMC). Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van je pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid tegen een vergoeding afhankelijk van de afstand die je van het ziekenhuis woont. Als je liever met de fiets komt kan je deelnemen aan onze gunstige fietsregeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Julia Mangione en Johan Stienstra

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Als ANIOS Klinische Genetica ga je aan de slag met werkzaamheden op de polikliniek Klinische Genetica in het LUMC.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een eindejaarsuitkering, thuiswerkvergoeding en sportbudget. Ook is er een aantrekkelijke fietsregeling en vind je in ons bedrijfsrestaurant elke dag verse producten voor een gezonde lunch.

Contact: Dr. G.W.E. Santen, Dr, N.S. den Hollander of Prof.dr. C.J. van Asperen
071 526 8033

Solliciteren