Anesthesiemedewerker

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Je werkt in zowel ons OK-centrum als bij de verschillende poliklinieken in het LUMC: van simpele ingrepen tot aan complexe operaties. Hier krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Spreekt jou dit aan? Kom dan ons anesthesieteam versterken!

In het kort

• Werken op een dynamische afdeling
• Zelfstandig werken onder supervisie van een anesthesioloog
• Participeren bij traumaopvang Centrum Eerste Hulp
• Volop ontwikkel- en specialisatiemogelijkheden

Wat ga je doen?

Als anesthesiemedewerker in het LUMC is geen dag hetzelfde: de ene dag sta je bij een transplantatie en de volgende dag bij een openhartoperatie. Jij krijgt alle gelegenheid je vakmanschap te ontwikkelen en je verantwoordelijkheden uit te breiden. Je werkt zelfstandig, onder supervisie van de anesthesioloog. Naast je werk in het OK-centrum, participeer je bij traumaopvang op het Centrum Eerste Hulp. Verder ben je onderdeel van het Reanimatieteam voor het gehele ziekenhuis. Je bent ook inzetbaar op de diverse buitenlocaties van het LUMC, zoals de Verloskamers, Angiokamer, CT, MRI en HC. En wellicht specialiseer je je verder en maak je later promotie tot sedatie praktijkspecialist of lid van het Pijnbehandelteam!

Wat vragen wij?

Je hebt een erkend diploma tot anesthesiemedewerker en denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen. Omdat in het OK-centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel bent. Je kunt uitstekend samenwerken binnen een multidisciplinair team. Ook de omgang met een heel diverse en vaak uitzonderlijke patiëntengroep gaat je goed af. Houd jij van uitdaging en variatie in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie

Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons.  
Je kunt gebruikmaken van extra faciliteiten op het OK-complex. Zo is er – als je het nodig hebt – een masseur voor jou beschikbaar en krijg je gratis lunch en fruit. Verder worden er diverse sportieve en ontspannende activiteiten georganiseerd. 

Laura van der Wiel

'Het patiëntencontact spreekt me aan en ook het feit dat je heel zelfstandig te werk gaat'

Je werkplek

Het LUMC beschikt over een uiterst modern OK-centrum, dat bestaat uit vier clusters met twintig operatiekamers. Door de topklinische en topreferente status van het LUMC werk je mee aan speciale medische ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties, die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Andere speerpunten van het LUMC zijn hartchirurgie, neurochirurgie en traumachirurgie. Bijscholing en professionalisering zijn hierbij zeer belangrijk. De hoge turnover en de complexe zorg maken dat de afdeling een bijzonder dynamisch karakter heeft. Het is dan ook een fijne werkplek als je van afwisseling houdt. Op de afdeling werk je binnen een jong, vooruitstrevend en hecht team, waar jij je snel thuis zult voelen.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Ook anesthesiemedewerkers van buiten de regio zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. Huisvesting een probleem? Laat het weten dan kijken we mee voor een oplossing.

Diederich Cornelisse 

Contact: Diederich Cornelisse, OK-manager
071 529 85 57

Solliciteren