Wetenschappelijk Onderzoeker Neuro-oncologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij een enthousiaste gezondheidswetenschapper, arts, psycholoog, epidemioloog of (bio) medisch wetenschapper en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal project, waarin klinisch relevante vragen met betrekking tot de kwaliteit van leven van patiënten met een hersentumor zullen worden beantwoord, zijn we op zoek naar een wetenschappelijk onderzoeker. Ben jij wellicht de collega waar we voor dit onderzoek naar op zoek zijn?

In het kort

• Je doet statische analyses op bestaande datasets over de kwaliteit van leven van patiënten met een hersentumor
• Je presenteert je bevindingen in wetenschappelijke artikelen en op internationale congressen

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan een internationaal project waarin klinisch relevante vragen met betrekking tot de kwaliteit van leven van patiënten met een hersentumor zullen worden beantwoord. Tot jouw taken en verantwoordlijkheden behoren onder meer het uitbreiden van een bestaande database waarin momenteel klinische en kwaliteit van leven data van meer dan 6000 glioompatiënten is verzameld, en het doen van statistische analyses op deze dataset. Je presenteert je bevindingen in wetenschappelijke artikelen en voortgangsrapportages. Verder participeer je in werkgroepbesprekingen en neem je deel aan nationale en internationale congressen. Het onderzoek kan worden afgerond met het schrijven van een proefschrift.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die een relevante academische opleiding heeft afgerond, bijvoorbeeld geneeskunde, gezondheidswetenschappen, (bio)medische wetenschappen, psychologie of epidemiologie. Ervaring met het doen van statistische analyses en het schrijven van wetenschappelijke artikelen is een pre. Ben je nauwkeurig en heb je ervaring en affiniteit met het uitvoeren van onderzoek? En beschik je over goede contactuele en organisatorische eigenschappen en functioneer je goed in teamverband? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Meer informatie

Je salaris bedraagt minimaal € 2.986,- en maximaal € 4.707,- (schaal 10, CAO UMC). Dit zijn bruto bedragen op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een aanstelling voor de duur van 36 maanden. Het onderzoek kan worden afgerond met het schrijven van een proefschrift.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Baoxu Pang

Baoxu Pang

“Het LUMC is voor mij meer dan slechts een werkplek.”

Je werkplek

Je neemt deel aan een project dat is gesubsidieerd door de European Organisation for Research and Treatment of Cancer (EORTC) Quality of Life Group, gevestigd in Brussel, België. Deze groep is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vragenlijsten om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te meten, alsmede in het doen van onderzoek naar de effecten van kanker en de behandeling op de kwaliteit van leven van patiënten. Dankzij de subsidie kunnen de betrokken onderzoekers de komende drie jaar een grote bijdrage leveren aan het beantwoorden van klinisch relevante vragen met betrekking tot kwaliteit van leven bij patiënten met een hersentumor. Je komt te werken op de afdeling Neurologie van het LUMC. Kenmerkend voor dit centrum zijn de multidisciplinaire groepen van experts met een goede nationale en internationale reputatie.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Linda Dirven

Contact:  Dr. L. Dirven, epidemioloog/senior onderzoeker, Neurologie
071 529 6735
e-mail l.dirven@lumc.nl.

Solliciteren