Werkstudent Centrale Patiënten Inschrijving

Tijdelijk werk & stageplaatsen

Je functie

Ben jij nieuwsgierig naar patiëntadministratie en op zoek naar een bijbaan in het ziekenhuis? Is het verwerken van gegevens voor jou geen probleem en ben je nauwkeurig? Dan maken we graag kennis met jou!

In het kort

• Je verwijst patiënten naar afdelingen in het LUMC
• Je verwerkt patiëntgegevens en voert andere administratieve taken uit
• Je bent student MBO of  HBO
• Je hebt empathisch vermogen en kan goed omgaan met complexe situaties
• Je kan zelfstandig werken en weet op het juiste moment een beroep te doen op collega's

Wat ga je doen?

Als werkstudent patiënten inschrijving houd je je bezig met het verifiëren, aanvullen en actualiseren van de adresgegevens van zorgverleners. Ditzelfde doe je voor en met de persoons- en verzekeringsgegevens van de patiënt. Ook identificeer je en leg je een gevalideerd BSN in de patiëntenadministratie vast. De aanvulling van het medisch dossier van patiënten en het maken van een pasfoto behoren ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Vervolgens verwijs je hen ook naar de verschillende afdelingen binnen het LUMC. Je bent ook verantwoordelijk voor het signaleren van niet-verzekerden en je geeft basisinformatie over de financiële afhandeling van een ziekenhuisbezoek. Je werkzaamheden worden aangevuld met taken die vanuit de pilot worden toebedeeld aan de balie centrale patiënten inschrijving.

Wat vragen wij?

Je volgt op dit moment een mbo- of hbo studie en beheerst de Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift. Daarnaast is het beheersen van andere talen een pre. Jouw dienstverlenende en gastvrije houding omschrijven jou het beste. Ook ben je doortastend en kun je goed omgaan met weerstand. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je weet ook op het juiste moment een beroep te doen op je collega’s. Je bent accuraat, betrokken en beschikt over een oplossend vermogen. Verder heb je een flexibele instelling ten aanzien van je werk en de werktijden.

Meer informatie

Je krijgt een tijdelijk nul-uren dienstverband voor studenten, waarbij je naar verwachting max. 8 tot 16 uur wordt ingezet.

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 uur en 17:00 uur. Mogelijkheden om in dagdelen te werken zijn ook bespreekbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Irene Pronk

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Centrale Patiënten Inschrijving van het LUMC. Onze afdeling houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van een actuele patiëntenregistratie/administratie ten behoeve van de financiële afhandeling van de zorg. Ook faciliteren wij de patiënten logistiek en de communicatie met de verwijzers. Er zijn twee werkplekken waarop je ingezet kan worden. De inschrijfbalie gevestigd in de centrale hal van het LUMC en bij de afdeling Heelkunde. Bij het werken op de afdeling Heelkunde horen ook secretariële taken, het team daar bestaat uit vijf vaste medewerkers en studenten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Marloes Groenewegen, teamleider Centrale Patiënten Inschrijving

e-mail m.l.groenewegen@lumc.nl

Solliciteren