Verpleegkundige Psychiatrie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij verpleegkundige en heb je interesse in psychiatrische zorg? Het LUMC zoekt namelijk een verpleegkundige voor de afdeling Psychiatrie en misschien ben jij wel de kandidaat die wij nodig hebben!

In het kort

• Je werkt met een interessante mix tussen somatische en psychiatrische patiëntenzorg
• Van hoog complexe tot minder complexe zorg: op deze afdeling werk je met een zeer diverse patiëntengroep
• Je krijgt alle nieuwe ontwikkelingen op medisch gebied mee bij het LUMC
• Je draagt bij aan de kwaliteit van zorg en hebt hier een signalerende rol in

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de verpleegafdeling Psychiatrie verpleeg en begeleid je patiënten met psychiatrische ziekten eventueel gecombineerd met somatische problematiek. Je werkt met patiënten die zowel hoog complexe zorg als minder complexe zorg nodig hebben. Je waarborgt niet alleen de kwaliteit van de zorg, maar vervult ook een signalerende rol. Maar jouw rol betekent nog veel meer. Wat denk je van betrokkenheid bij medisch wetenschappelijk onderzoek of onderdeel uitmaken van commissies waarmee je de kwaliteit van de zorg bevordert? Het kan allemaal in deze functie. Bovendien draag je ook nog eens bij aan het actueel houden van de afdelingsspecifieke kennis. Een zeer diverse en uitdagende rol dus en een mooie stap in jouw carrière.

Wat vragen wij?

Je hebt een opleiding Verpleegkunde afgerond op mbo- of hbo-niveau. Essentieel is dat je flexibel bent en open staat voor nieuwe ontwikkelingen. Je hebt bij voorkeur werkervaring in de psychiatrie en hebt hier zichtbaar belangstelling voor. Verder is het belangrijk in jouw rol dat je gemotiveerd, proactief en initiatiefrijk bent. Doordat je deel uitmaakt van commissies en werkt in een divers team, is het belangrijk dat je naast zelfstandig werken, ook goed kunt samenwerken. Beschrijven we jou? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jim Poll

Jim Poll

"Je bent zelf het instrument waar je mee werkt."

Je werkplek

De afdeling Psychiatrie van het LUMC is een open afdeling. Psychiatrie is volop in ontwikkeling. We zijn primair gericht op therapieresistente depressieve en angstige patiënten. Een andere doelgroep wordt gevormd door patiënten die verslaafd zijn aan geneesmiddelen. Daarnaast biedt de afdeling op kleine schaal de mogelijkheid tot behandeling van patiënten met zowel lichamelijke als psychiatrische problematiek en crisisinterventie voor patiënten, bijvoorbeeld na een suïcidepoging. Alle activiteiten worden zoveel mogelijk multidisciplinair benaderd. Wij richten ons op topreferente en topklinische zorg. Wetenschappelijk onderzoek staat bij alle ontwikkelingen hoog in het vaandel.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Barbara Romsom, teamleider Psychiatrie
071 526 38 96

Solliciteren