Verpleegkundige Hematologie/Oncologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

“Kom jij werken in ons Oncologisch Centrum? Wij leveren specialistische zorg die complex is en uitdagend!” Voel jij je aangesproken? Dan hebben wij de baan voor jou. Het Oncologie Centrum is namelijk op zoek naar zowel ervaren als beginnende verpleegkundigen. Voorwaarde is wél dat je enthousiast bent en barst van de ambitie!

In het kort

• Van patiënten tot familie; jij staat voor iedereen klaar
• Je werkt mee aan wetenschappelijke studies
• Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
• Je werkt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige Hematologie/Oncologie op een van de afdelingen binnen het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK) zijn je werkzaamheden zeer divers: variërend van het toedienen van High Risk Medicatie tot het toedienen van stamceltransplantaties. Het LOCK bestaat uit de afdelingen Hematologie, Oncologie- Electief en Oncologie Langverblijf. Naast het verplegen en begeleiden van de patiënten, sta je altijd klaar voor de familieleden en bezoekers van de patiënten. Je krijgt bovendien de kans om mee te werken aan verschillende wetenschappelijk studies. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg en de manier waarop de afdeling is georganiseerd. Dat betekent ook dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, en tijd en energie investeert in het opdoen van nieuwe kennis. Samen met het team van medici creëer je een vertrouwde omgeving, waarin jij de spil bent. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Wat vragen wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft een diploma mbo-V of hbo-V op zak. Je hebt daarbij een Oncologie- en/of Hematologie-opleiding succesvol afgerond of bent bereid deze te volgen. Bij voorkeur beschik je over minimaal één jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige. Je bent een echte teamspeler, die graag samenwerkt met enthousiaste en bevlogen collega’s. Maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Tot slot ben je leergierig, doortastend en weet je van aanpakken.

Meer informatie

Voor deze functie zullen wij twee referenties opvragen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk dan onze Instagram Takeover en bijzondere wervingsfilm

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stefanie Hazenoot-van Beelen

"Je bouwt een hele belangrijke band met mensen op."

Je werkplek

Of je nu een starter bent of al de nodige ervaring met je meebrengt, voor ons is het belangrijkst dat je enthousiast, leergierig en patiëntgericht bent. De afdelingen binnen het LOCK vormen samen een centrum. Na een uitgebreide inwerkperiode, ben je werkzaam op twee van de drie afdelingen binnen het LOCK. Op de afdeling Hematologie worden de patiënten geïsoleerd verpleegd, gedurende een lange periode. Daardoor bouw je een intensieve band met deze patiënten op. De afdeling is gespecialiseerd in stamceltransplantaties. De afdeling Oncologie- electief is een gemengde afdeling voor dag- en langverblijf waar chemotherapie en hoog risico medicatie wordt toegediend. Verpleegkundigen van deze afdeling verzorgen tevens de voorlichting over de behandeling op de polikliniek. Een aantal verpleegkundigen van de afdelingen werkt tevens op een satellietdagbehandeling in Katwijk, en geven daar dagbehandelingen. De afdeling Oncologie langverblijf is eveneens een grote afdeling waar patiënten met complicaties van hun oncologische aandoening of behandeling worden verpleegd. Dit zijn zowel longpatiënten alsmede oncologie- en hematologiepatiënten. Het LUMC Centrum Oncologie Klinisch onderscheidt zich door topreferente en topklinische zorg, veelal gekoppeld aan klinisch wetenschappelijk onderzoek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ellen Paauw, manager verpleging
0621874560

Solliciteren