Verpleegkundige Hematologie/Oncologie (Flexpool)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ons Oncologie Centrum levert specialistische zorg die complex, bijzonder en uitdagend is. Ben jij net klaar met je studie of heb je al werkervaring en voel jij je aangesproken? Dan hebben wij de baan voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar (beginnende) verpleegkundigen voor onze flexpool. Voorwaarde is wél dat je enthousiast bent en barst van de ambitie!

In het kort

• Van patiënten tot familie; jij staat voor iedereen klaar
• Je werkt mee aan wetenschappelijke studies
• Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
• Je werkt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep
• Je werkt afwisselend op verschillende afdelingen binnen ons centrum

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige Hematologie/Oncologie in onze flexpool op de afdelingen binnen het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK) zijn je werkzaamheden zeer divers: variërend van het toedienen van High Risk Medicatie tot het toedienen van stamceltransplantaties. Het LOCK bestaat uit de afdelingen Hematologie, Oncologie- Electief en Oncologie Langverblijf. Naast het verplegen en begeleiden van de patiënten, sta je altijd klaar voor de familieleden en bezoekers van de patiënten. Je krijgt bovendien de kans om mee te werken aan verschillende wetenschappelijk studies. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg en de manier waarop de afdeling is georganiseerd. Dat betekent ook dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, en tijd en energie investeert in het opdoen van nieuwe kennis. Samen met het team van medici creëer je een vertrouwde omgeving, waarin jij de spil bent. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Wat vragen wij?

De kandidaten die wij zoeken hebben een diploma mbo-V of hbo-V op zak. Je hebt daarbij een Oncologie- en/of Hematologie-opleiding succesvol afgerond of bent bereid deze te volgen. Bij voorkeur beschik je over minimaal één jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige, maar als je barst van de ambities maken we ook graag kennis met starters. Je bent een echte teamspeler, die graag samenwerkt met andere enthousiaste en bevlogen collega’s. Maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Tot slot ben je leergierig, doortastend en weet je van aanpakken.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij twee referenties op.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk dan onze Instagram Takeover en bijzondere wervingsfilm.

Stefanie Hazenoot-van Beelen

"Je bouwt een hele belangrijke band met mensen op."

Je werkplek

De afdelingen Hematologie, Oncologie Electief en Oncologie Langverblijf vormen samen het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK). In onze flexpool start je met een inwerktraject van enkele maanden, afgestemd op jouw behoefte en achtergrond. Uiteindelijk verwachten we dat je inzetbaar bent op twee van de drie afdelingen binnen het LOCK. Op de afdeling Hematologie worden de patiënten geïsoleerd verpleegd, gedurende een lange periode. Daardoor bouw je een intensieve band met deze patiënten op. De afdeling is gespecialiseerd in stamceltransplantaties. De afdeling Oncologie Electief is een gemengde afdeling voor dag- en langverblijf waar chemotherapie en hoog risico medicatie wordt toegediend. Verpleegkundigen van deze afdeling verzorgen tevens de voorlichting over de behandeling op de polikliniek. Een aantal verpleegkundigen van de afdelingen werkt tevens op een satellietdagbehandeling in Katwijk, en geven daar dagbehandelingen. De afdeling Oncologie langverblijf is eveneens een grote afdeling waar patiënten met complicaties van hun oncologische aandoening of behandeling worden verpleegd. Het LOCK onderscheidt zich door topreferente en topklinische zorg, veelal gekoppeld aan klinisch wetenschappelijk onderzoek.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Ellen Paauw, manager verpleging, LUMC Oncologie Centrum Klinisch
0621874560
E.C.Paauw@lumc.nl

Solliciteren