Verpleegkundige Polikliniek KNO

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij de enthousiaste verpleegkundige die op zoek is naar een uitdagende baan waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Voor onze polikliniek Keel- Neus en Oorheelkunde (KNO) zijn wij op zoek naar een verpleegkundige.

In het kort

• Je bereidt de spreekuren voor
• Je verleent specialistische verpleegkundige zorg en assisteert de medische specialist bij verrichtingen
• Je deelt jouw kennis en ervaring met onder andere studenten en collega’s
• Je denkt actief mee over de verbetering van de zorgprocessen

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de polikliniek KNO ben je (mede)verantwoordelijk voor de zorg, begeleiding en voorlichting van onze patiënten. Naast het uitvoeren van verpleegkundige handelingen, bereid je spreekuren voor en ondersteun je de medisch specialisten tijdens deze spreekuren. Je bent het eerste aanspreekpunt en verzorgt de triage voor de patiënten die bellen met medisch-verpleegkundige problemen. Je verleent specialistische verpleegkundige zorg, waaronder stemprotheses, tracheotomie- en tracheostomazorg en assisteert de medisch specialist bij verrichtingen. Ook voer je zelfstandig bepaalde medisch/verpleegkundige verrichtingen uit. Verder denk je actief mee over verbetering van zorgprocessen op de polikliniek en zorg je dat de kwaliteit en veiligheid geborgd zijn.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet. Je hebt je verpleegkundige opleiding succesvol afgerond en beschikt over hbo-werk- en denkniveau. Binnen jouw functie werk je veel samen met collega’s en andere disciplines, daarom is het van belang dat je een echte teamspeler bent. Maar daarnaast functioneer je ook uitstekend op de momenten dat je zelfstandig moet werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je hebt empathisch vermogen en bent zorgzaam richting onze kwetsbare patiëntengroep. Ook vind je het leuk om proactief mee te denken over toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied en om zorgprocessen binnen de poli te verbeteren.  

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek KNO behandelt patiënten met aandoeningen van het gehoor- en evenwichtsorgaan, neus, bijholten, mond, keel en hals. De afdeling werkt nauw samen met het Centrum voor audiologie en hoorimplantaten. Naast patiëntenzorg besteden wij ook tijd en aandacht aan wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Speerpunten van de afdeling zijn oncologie, otologie, laryngologie, schedelbasistumoren en plastische aangezichtschirurgie. Je komt te werken op de polikliniek in een team van twintig medewerkers. Dit team bestaat uit een verpleegkundig specialist, verpleegkundig consulenten, verpleegkundigen, dokters assistenten, medisch secretaressen, logopedisten en planners. Het is een dynamisch, laagdrempelig team. Word jij onze nieuwe collega?

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Binnen de polikliniek KNO krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot senior verpleegkundige.

Contact: Ella den Blanken, hoofd polikliniek KNO
071 529 99 71

Solliciteren