Verpleegkundige Endoscopie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij op zoek naar baan waarin begeleiding van patiënten en technische vaardigheden worden gecombineerd? Wil jij graag met een enorm brede patiëntengroep werken in een academische omgeving? Dan ben jij misschien wel de endoscopieverpleegkundige die wij zoeken!

In het kort

• Wij zoeken meerdere endoscopieverpleegkundigen wegens groei van het team
• Je bent endoscopieverpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging
• Je werkt graag met technische apparatuur
• Je hebt veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen het LUMC
• Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag 

Wat ga je doen?

De wereld van de endoscopie is voortdurend in beweging met nieuwe en uitdagende ontwikkelingen en technieken, waarbij we jouw inzet en participatie goed kunnen gebruiken. Naast je verpleegkundige werkzaamheden, assisteer je de arts bij endoscopische interventies en onderzoeken die ook op de operatiekamer of Intensive Care plaatsvinden. Denk hierbij aan eenvoudige colon- en gastroscopieën, oesophagusdilatatie, voedingssonde inbrengen of een bronchoscopie. Maar ook zeer complexe endoscopische onderzoeken en interventies zoals een ERCP, echo-endoscopie, EMR, ESD, thoracoscopie en een EBUS. Daarnaast krijg je bij ons de kans om jezelf verder te ontwikkelen in je eigen vakgebied.

Wat vragen wij?

Je hebt een verpleegkundige opleiding afgerond op mbo- of hbo-niveau. Je hebt minstens één jaar ervaring op een klinische afdeling. Daarnaast heb je de opleiding tot endoscopieverpleegkundige behaald. Je haalt plezier uit het werken met technische apparatuur en hebt hier bij voorkeur ervaring mee. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hopen wij van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Wij zijn doorlopend op zoek naar verpleegkundigen. Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Het aantal uur is bespreekbaar. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag voornamelijk tussen 08.00 en 18.00 uur. Daarnaast draai je bereikbaarheidsdiensten. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.909,- bruto per maand (schaal 8aM) bij een fulltime dienstverband.

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.  

Wil jij ervaren hoe het werken op de afdeling Endoscopie is? Loop eens een keer bij ons mee! Neem gerust contact op als je hier interesse in hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hanneke van Heesen

'Ik heb ervoor gekozen mijn specialisatie in een academisch ziekenhuis te doen, omdat je hier met de nieuwste technieken werkt en veel kan leren'

Je werkplek

De afdeling Endoscopie bestaat uit zes scopiekamers MDL/Long. Je werkt in een enthousiast en multidisciplinair team van ongeveer 25 verpleegkundigen, 13 MDL-artsen en 6 longartsen. Op de afdeling worden zowel volwassenen als kinderen gescopieerd. Een deel van de geplande onderzoeken vindt plaats onder narcose of onder diepe sedatie. Dit wordt bewaakt door de anesthesiemedewerker of sedatieprakijkspecialist. Endoscopische onderzoeken kunnen 24/7 plaatsvinden. Hierdoor zijn  bereikbaarheidsdiensten onderdeel van je werkzaamheden.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Perenne de Blois of Rob Pieterse, verpleegkundig experts, afdeling Endoscopie
071 529 67 55

Solliciteren