Verpleegkundige Dagbehandeling

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Kun jij snel schakelen en ben je flexibel? Wil jij jezelf inzetten voor een gemêleerde groep patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige voor de afdeling Dagbehandeling die wij zoeken!

In het kort

• Je komt te werken op een leuke en drukke afdeling
• Waar je veel samenwerkt met verschillende disciplines
• Belangrijk binnen deze functie is dat je snel kunt schakelen
• Je bent namelijk op de afdeling onze ‘spin in het web’
• Als verpleegkundige op de Dagbehandeling heb je geen onregelmatige diensten

Wat ga je doen?

Je hebt een echte 'spin in het web'-functie op de afdeling en komt in aanraking met alle voorkomende verpleegkundige handelingen. Het contact met de patiënt en zijn/haar begeleider(s) is kort, maar intensief. Daarom is het belangrijk dat je snel informatie kunt inwinnen en uitwisselen. De samenwerking met alle andere disciplines is erg belangrijk en vraagt goede communicatieve vaardigheden. Kortom, heb jij graag de regie in eigen handen en ben je als verpleegkundige toe aan een nieuwe uitdaging? Dit is je kans!

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega met een diploma mbo- of hbo-V op zak. Als je al enige werkervaring hebt als verpleegkundige dan is dit een pre. Verder is het belangrijk dat je gastvrij te werk gaat en humor hebt. Aangezien de Dagbehandeling een hectische afdeling is, is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en een flexibele houding hebt.

Meer informatie

Als verpleegkundige op de Dagbehandeling heb je geen onregelmatige diensten. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur. Er zijn drie verschillende diensten. Een vaste vrije dag in de week is bespreekbaar, maar verder verwachten wij een flexibele inzet. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk onze Instagram Takeover voor een uniek kijkje achter de schermen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de afdeling Dagbehandeling komen patiënten vanuit 18 poortspecialismen met hun sub-specialismen voor opnames en behandelingen die variëren van 30 minuten tot de hele dag. Door de hoge turnover worden er veel verschillende behandelingen gedaan, zowel binnen als buiten de afdeling. Er wordt in een hecht team samengewerkt met andere verpleegkundigen, verzorgenden, secretaresses en servicemedewerkers. De afdeling wordt aangestuurd door een teamleider die valt onder de manager verpleging. Er zijn contacten met bijna alle poli's van het LUMC. De afdeling wordt gekenmerkt door zijn specifieke hectiek door de patiëntengroep met een grote diversiteit.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Jan Bink, verpleegkundig teamleider Dagbehandeling
071 529 75 74

Solliciteren