Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je op zoek naar een verpleegkundige baan met veel afwisseling en uitdaging en waar je je verder kunt ontwikkelen? Dan is de rol als verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling (AOA) wat voor jou!

In het kort

• Je werkt op een afdeling waar patiënten opgenomen worden met een acute opname-indicatie
• Er worden patiënten opgenomen vanuit nagenoeg alle specialismen van het LUMC
• Klinisch redeneren is groot onderdeel van jouw werk als verpleegkundige
• Je werkt op een uitdagende en dynamische afdeling waar continu verbeteren onderdeel is van je werk

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de AOA werk je met patiënten met een acute opname-indicatie. Elke dag is anders! De patiënten kunnen met enorm verschillende zorgvragen terecht op de afdeling. Dit betekent dat jij veel afwisselende zorg verleent aan patiënten en dat je te maken hebt met veel verschillende specialismen. Doordat je breed wordt ingezet zul je ook veel klinisch redeneren. Je werkt nauw samen met andere collega’s en diverse artsen, allen met hun eigen expertise. Samen staan jullie sterk. De afdeling leent zich er zo ook bij uitstek voor dat je kennis met elkaar deelt en van elkaar opdoet. Er wordt veel geïnvesteerd in scholing en er zijn veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Kortom, een verpleegkundige rol met veel verantwoordelijkheden in een omgeving waar vrijwel alle type patiënten langskomen en waar je jouw kennis kunt blijven verbreden. De ideale plek voor jou om uitdaging te vinden in je verpleegkundige werk.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele, proactieve, innovatieve en leergierige verpleegkundige. Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Je kunt naast zelfstandig werken ook goed in teamverband functioneren en je bent servicegericht naar patiënt en familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Bovendien vind je het leuk om voor patiënten te zorgen met soms hele verschillende (acute) zorgvragen. Jouw werk is dus iedere keer weer anders. Tot slot ben je enthousiast om deel te nemen aan afdeling ontwikkelende activiteiten om de kwaliteit van zorg op de AOA te blijven verbeteren. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hopen we van harte dat je solliciteert.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleiders van de AOA:op dinsdag, donderdag en vrijdag kun je contact opnemen met Christel van Heesbeen via 06-15839430 en Leontine Kakebeke is op maandag en van woensdag tot en met vrijdag bereikbaar op 071 529 64 83.

Timpe Tekelenburg

Timpe Tekelenburg

“Ik hoef mezelf nooit af te vragen waarom mijn werk nut heeft.”

Je werkplek

Op de Acute Opname Afdeling (AOA) staat de opvang, stabilisatie en behandeling van patiënten met een acute opname-indicatie centraal. Er worden patiënten opgenomen voor nagenoeg alle specialismen van het LUMC. Dit betekent dus ook dat op de AOA patiënten behandeld kunnen worden voor COVID-19. Patiënten verblijven maximaal 48 uur op de AOA en worden ontslagen naar huis, of overgeplaatst naar een  specialistische (verpleeg)afdeling binnen of buiten het LUMC. De afdeling heeft een open cultuur en een enthousiast team dat continu werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Wij bieden je de mogelijkheid om op termijn specialistische opleidingen te kunnen volgen of door te groeien naar de functie van senior verpleegkundige. Deze functie biedt je de mogelijkheid om veel verschillende soorten patiënten in de acute keten te verplegen.

Contact: teamleiders Acute Opname Afdeling
zie meer info

Solliciteren