Verpleegkundig Teamleider Acute Opname Afdeling (i.o.)

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Volg jij de technologische, maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen in de zorg en ben jij een ervaren verpleegkundige? Dan ben jij misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging als verpleegkundig teamleider op de Acute Opname Afdeling (AOA).

In het kort

• Als teamleider op de Acute Opname Afdeling richt je je op continu verbeteren
• Je stimuleert en inspireert je collega’s om hun kwaliteiten te ontwikkelen
• Je streeft naar de beste zorg en optimaliseert werkprocessen
• Zo nodig leiden wij je graag op tot verpleegkundig teamleider
• Via ons kun je dan ook de hbo-opleiding Management in de Zorg volgen

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig teamleider (in opleiding) houd jij de Acute Opname Afdeling in beweging op weg naar de beste zorg. Wij zoeken een enthousiaste teamleider die veranderingen uitdraagt en samen met het duaal managementteam het afdelingsjaarplan vertaalt naar de praktijk. Hierbij focus jij je op het optimaliseren van werkprocessen. Het uitdragen en het borgen van kwaliteitszorg zijn hierbij het uitgangspunt. Jij inspireert de teamleden te investeren in continu verbeteren. Jij schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving en stimuleert de teamleden hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en ambities na te streven.

Wat vragen wij?

Je hebt een hbo-verpleegkundige achtergrond, ervaring in het ziekenhuis en een actieve BIG-registratie. Je hebt de hbo-opleiding Management in de Zorg of een vergelijkbare opleiding afgerond of bent bereid deze te volgen. De kernwaarden betrouwbaar, betrokken en open vormen de basis voor onze samenwerking. Je kunt op inspirerende, verbindende en coachende wijze een professioneel team aansturen. Je bent flexibel en proactief. Door een afdeling overstijgende oriëntatie weet je overwogen besluiten te nemen.

Meer informatie

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Spreekt deze vacature jou aan, maar twijfel je of je in het profiel past? Of heb je nog geen managementopleiding afgerond? Ook dan maken we graag kennis met je!

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de Acute Opname Afdeling (AOA) worden patiënten opgenomen vanaf de Spoedeisende Hulp (SEH) en poliklinieken van het LUMC. In alle gevallen gaat het om acute ongeplande ziekenhuisopnames. Op de AOA worden patiënten gezien voor verschillende specialismen, waaronder Interne Geneeskunde, Heelkunde, Neurologie. De verblijfsduur op de AOA is maximaal 48 uur. In deze 48 uur wordt diagnostiek verricht, een behandelplan gestart en een plan gemaakt voor ontslag of overplaatsing. Patiënten kunnen worden ontslagen naar huis of overgeplaatst naar een andere afdeling in het LUMC of ander ziekenhuis. De werkprocessen op de AOA zijn gericht op een efficiënte diagnostiek, behandeling en routing van de acute patiënt. De Acute Opname Afdeling vormt samen met de afdeling Algemene Interne Geneeskunde het Centrum voor Ongeplande Opname. Binnen het centrum vindt veel samenwerking plaats op het gebied van continu verbeteren op inhoud en proces.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Renée van Haastert - vpl manager AOA

Contact: Renée van Haastert, verpleegkundig manager, afdeling AOA
071 526 26 22

Solliciteren