Verpleegkundig Teamleider KOHG

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en voel je je thuis is een hoog professionele en dynamische omgeving? Ben je daarbij een echte teamplayer en weet je van aanpakken? Dan ben jij misschien wel de verpleegkundig teamleider waar de afdeling KOHG (Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Kaakchirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie) naar op zoek is!

In het kort

• Je bouwt mee aan het verder professionaliseren en vormgeven van de afdeling
• Je zorgt dat je team gemotiveerd is en zich verder blijft ontwikkelen
• Je schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving

Wat ga je doen?

Je komt als verpleegkundig teamleider te werken op een verpleegafdeling die nog volop in ontwikkeling is en streeft naar de beste zorg. Jij weet dan ook het beste uit het team te halen. Het uitdragen en het borgen van kwaliteitszorg zijn hierbij het uitgangspunt. Je inspireert de teamleden te investeren in continu verbeteren, schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving, en stimuleert de teamleden hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en ambities na te streven.

Wat vragen wij?

Je hebt een verpleegkundige opleiding afgerond, neemt de nodige ervaring als gediplomeerd verpleegkundige binnen het ziekenhuis met je mee en je beschikt uiteraard over een actieve BIG-registratie. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met de specialismes van onze afdeling. Verder heb je de hbo-opleiding Management in de Zorg (of een vergelijkbare opleiding) afgerond of je bent bereid deze te volgen. Aangezien de afdeling in opbouw is, is het belangrijk dat je initiatief neemt, beslissingen durft te maken en stressbestendig bent. Verder kun je op inspirerende, verbindende en coachende wijze een professioneel team aansturen en ben je flexibel en proactief. Door een afdelingoverstijgende oriëntatie weet je overwogen besluiten te nemen. Tot slot vormen de kernwaarden betrouwbaar, betrokken en open de basis voor onze samenwerking. Past dit bij jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Voor meer informatie, of bij vragen, kun je ook contact opnemen met Noor van Gend, teamleider afdeling KOHG telefoon: 071-529 67 72.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De KOHG (Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Kaakchirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie) is een recent gevormde afdeling die volop in ontwikkeling is. De KOHG is een afdeling waar zowel kort- als  langverblijfpatiënten met verschillende zorgzwaarte opgenomen worden. Het is een dynamische afdeling waar verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, secretaresses, leerlingen en servicemedewerkers nauw samenwerken en er ruimte is voor ieders eigen specifieke inbreng. De afdeling wordt aangestuurd door twee teamleiders die ondersteund worden door een verpleegkundig manager.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Om jouw leiderschapskwaliteiten verder te versterken en ontwikkelen bieden wij verschillende leiderschapsprogramma’s aan.

Contact: Leo Kouijzer, verpleegkundig manager afdeling KOHG & Dagbehandeling
06 11247961

Solliciteren