Unitcoördinator Service random Bed

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Sta je stevig in je schoenen en weet je op een coachende manier leiding te geven aan een enthousiast team van servicemedewerkers? Vind jij goede service en voeding net zo belangrijk als wij? Ga je problemen niet uit de weg, maar grijp je die als uitdaging aan? Dan is ons team op zoek naar een coördinator zoals jij!

In het kort

• Je kunt goed samenwerken en hebt als missie om de samenwerking binnen het team te versterken  
• Samen geven jullie leiding aan circa 160 servicemedewerkers
• Je hebt een hands-on-mentaliteit en werkt zelf ook actief mee op de verpleegafdelingen
• Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening
• En coördineert het gehele proces rondom service en voeding op de verpleegafdelingen

Wat ga je doen?

Als unitcoördinator geef je dagelijks leiding aan de servicemedewerkers van de afdeling Service rondom Bed. De servicemedewerkers zijn verantwoordelijk voor de voeding en ondersteunen de verpleegafdeling op het gebied van diverse facilitaire werkzaamheden. Je werkt zelf ook regelmatig actief mee in het team op de verschillende verpleegafdelingen. Je houdt werkoverleg en voert jaargesprekken met de servicemedewerkers. Het coachen van de medewerkers stimuleert hen om zich beroepsmatig te ontwikkelen en te ontplooien op het gebied van gastvrijheid en efficiëntie. Verder ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van scholing en het inwerken van nieuwe medewerkers. Je bent de verbindende factor tussen de verpleegafdelingen en de verschillende diensten binnen het facilitair bedrijf. Je organiseert en coördineert de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden met de teamleiders van de zorgafdelingen en bent bezig om de kwaliteit van de service continu te verbeteren. Dit doen we door middel van de LEAN-methodiek. Je werkt onregelmatig, het rooster wordt opgebouwd samen met je collega unitcoördinatoren. In het weekend is een van de unitcoördinatoren aanwezig.

Wat vragen wij?

Je beschikt over minimaal mbo-werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een relevante opleiding gevolgd (bijvoorbeeld Facilitymanagement). Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie. Het is een pre als je deze ervaring hebt opgedaan binnen een zorginstelling. Verder ben je een daadkrachtige teamplayer die communicatief sterk is. Ook ben je service- en gastgericht en heb je een representatieve uitstraling. Je stijl van leidinggeven laat zich omschrijven als coachend, faciliterend en verbindend. Van nature ben je leergierig aangelegd en bereid om te blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Een assessment behoort tot de procedure. Voor contact is Alita Offenberg aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Judith van Heijningen 608 x 400

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Service rondom Bed is een afdeling binnen Zorgservices en Voeding van het Facilitair Bedrijf. Samen met collega unitcoördinatoren geef je leiding aan 160 servicemedewerkers die werkzaam zijn op 23 verschillende afdelingen binnen het LUMC. Aan het hoofd van de afdeling staan twee teamleiders die verantwoordelijk zijn voor de totale bedrijfsvoering en de afstemming met de verpleegkundig managers en -hoofden.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Alita Offenberg, teamleider Service rondom Bed, afdeling Zorgservices en Voeding
06 57 59 19 69
E-mail: A.M.C.Offenberg@lumc.nl

Solliciteren