UX/UI-designer / Analytics Specialist

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan het verbeteren van de zorg, waarbij je uitgaat van het principe ‘waardegedreven zorg’ en het inzetten van data? Krijg je energie van het omzetten van data in waardevolle inzichten en oplossingen die aansluiten op verbeterprocessen en operationele zorgprocessen? Wij zoeken een UX/UI-designer / analytics specialist die het als een uitdaging ziet om zowel analyses te doen, ontwerpen te maken en data-oplossingen te ontwikkelen.

In het kort

• Je maakt de vertaalslag van de informatiebehoefte naar concreet dataproduct
• Je analyseert en ontwerpt het interaction design zowel op conceptueel niveau als op dat van datavisualisaties
• Je ontwikkelt mee aan dataproducten in een team van BI-specialisten, EPD-ontwikkelaars en waardegedreven-zorg-adviseurs
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin data-gedreven vernieuwen centraal staat 

Wat ga je doen?

Als UX/UI-designer / analytics specialist houd je je, samenwerking met onze zorgverleners, bezig met het analyseren van informatievraagstukken en het uitvoeren van UX en data-analyses. Deze inzichten gebruik je voor het ontwerpen en realiseren van data-producten voor zorgprofessionals (default: MS PowerBI). In nauw contact met de eindgebruiker maak je de vertaalslag van de informatiebehoefte naar een concreet dataproduct en ga je aan de slag met prototypes. Het interaction design ontwerp je vervolgens op conceptueel niveau en werk je uit in MS PowerBI. Je bent intensief betrokken bij zorgteams om tot een goede adoptie van de eindproducten te komen. Je doet dit in nauwe samenwerking met individuele zorgverleners en plenair met het zorgteam. Tot slot vallen ook het bewaken en beheren van het design onder jouw hoede. Gelukkig sta je er niet alleen voor: je werkt samen binnen een team van BI-specialisten, EPD-ontwikkelaars en adviseurs op het gebied van waardegedreven zorg.

Wat vragen wij?

Je hebt een hbo/wo-opleiding en minimaal een jaar werkervaring met het ontwikkelen van dataproducten zoals dashboards. Je hebt aantoonbare ervaring met in UX/UI-design en data analytics. Daarbij heb je aantoonbare domeinkennis, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je een teamspeler. Je hebt affiniteit met de zorg en zorgprocessen en richt je graag op innovatieve data-oplossingen. Binnen deze functie fungeer je als front-end expert binnen het ontwikkelteam en je begrijpt dan ook zowel de taal van de BI-ontwikkelaar als die van de zorgverlener. Verder ben je proactief, analytisch en empathisch en sta je stevig in je schoenen en heb je een open en oprechte houding. Beschrijven we jou? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd en het geven van een presentatie behoort tot de procedure.

We kunnen je vragen je portfolio voor te leggen van projecten/oplossingen waaruit blijkt dat jij de juiste match bent voor deze rol.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Barbara Schooneveldt, Product Owner, team VBHC, IT&DI

B.C.Schooneveldt@lumc.nl

Solliciteren