Student-assistent Biomedical Data Sciences

Tijdelijk werk & stageplaatsen

Je functie

Heb jij je opleiding afgerond of zit je in het laatste jaar? Lijkt het je leuk om voor een periode van drie maanden mee te werken aan onderzoek bij Medische Besliskunde? Dan zijn we op zoek naar jou!

In het kort

• Je schrijft audio-opnamen van interviews en focusgroepen uit
• Je codeert en analyseert de transcripten in samenwerking met de onderzoeker
• Gemiddeld werk je acht uur per week (onregelmatig)

Wat ga je doen?

Als student-assistent transcribeer (uitschrijven) je audio-opnamen van interviews en focusgroepen met patiënten en zorgverleners. Je codeert deze transcripten vervolgens in samenwerking met de onderzoeker en helpt bij de analyse van deze data. De interviews en focusgroepen vinden plaats in de periode van november 2021 tot en met januari 2022. Binnen deze periode verwachten wij je gemiddeld acht uur per week hiervoor te kunnen inzetten. Dit kan de ene week meer zijn dan de andere, in verband met de data en tijdstippen van de interviews en de focusgroepen.

Wat vragen wij?

Je bent afgestudeerd gezondheidswetenschapper, (basis)arts of psycholoog. Ook nodigen we studenten van de opleiding gezondheidswetenschappen, geneeskunde of psychologie die minimaal in het derde jaar van de bachelor zitten van harte uit om te solliciteren.

Meer informatie

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst op basis van 0-uren. Gemiddeld verwachten we dat de werkzaamheden acht uur per week in beslag nemen.

Belangrijk is dat je flexibel inzetbaar bent, gezien de onregelmatigheid van de werkzaamheden.

We zijn op zoek naar drie student-assistenten.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Biomedical Data Sciences combineert expertise op het gebied van medische statistiek, moleculaire epidemiologie, medische besliskunde, en data-management. De afdeling doet onderzoek, geeft onderwijs, verleent adviezen en staat open voor samenwerking op al deze gebieden. Onze activiteiten zijn gericht op de verbetering van de gezondheidszorg door toepassing en combinatie van kennis uit de statistiek, moleculaire epidemiologie, medische besliskunde en data-management.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Thomas Wieringa, postdoc onderzoeker Biomedical Data Sciences

t.h.wieringa@lumc.nl

Solliciteren