Stafsecretaresse Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Kun jij van nature goed overzicht houden en ben je een kei in organiseren? Wil jij een cruciale rol spelen binnen een afdeling? Dan is deze stafsecretaresse Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) vacature voor jou!

In het kort

• Je komt te werken op het stafsecretariaat van de afdeling KNO
• Samen met twee andere stafsecretaresses bied je ondersteuning aan onze collega’s op de stafafdeling
• Je zorgt ervoor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren, dit betekent o.a. de regie voeren over de planning en coördinerend optreden met betrekking tot het onderwijs
• Databeheer is je specialisatie

Wat ga je doen?

Voor de afdeling KNO zoeken wij een enthousiaste stafsecretaresse, die zorgt voor een soepel lopende ondersteuning. Je krijgt te maken met een diversiteit aan werkzaamheden en je hebt een belangrijke ondersteunende rol aan al onze lopende projecten. Elke stafsecretaresse op onze afdeling heeft een eigen specialisatie. Binnen ons team zal jouw specialisatie databeheer zijn.

Wat vragen wij?

Jij bent collegiaal, flexibel en kunt goed samenwerken. Zo maken we met elkaar een adequate planning waardoor de gehele week gedekt is. Je bent niet alleen een kei in plannen, maar bent ook bereid om te leren. Je werkt oplossingsgericht en bent bekend met computerprogramma’s zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook, MS Teams. Tevens heb je interesse en ervaring in datamanagement. Je stelt je proactief op en weet van aanpakken. Accuratesse, integriteit én stressbestendigheid zijn voor deze functie een must.

Meer informatie

Het invullen van de werkdagen is in overleg met de rest van de secretaresses.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken op onze stafafdeling in een hecht team dat bestaat uit twee andere stafsecretaresses. Ons doel is samen algemene taken te verrichten en (administratieve) ondersteuning te bieden aan onze collega’s op de afdeling, zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Anneloes Zweedijk-Hoevers, managementassistent, afdeling KNO
071-5262434
e-mail: a.zweedijk-hoevers@lumc.nl

Solliciteren