IT-Specialist Security

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Help jij ons met IT het verschil te maken in de zorg? De door innovatie gedreven IT-afdeling van het LUMC zoekt een (senior) IT-specialist Security. Word jij onze nieuwe collega en help jij vanuit jouw expertise onze zorg vooruit?

In het kort

• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• Van het voorzien van thuiswerkmogelijkheden tot het maken van een rekencluster voor DNA-onderzoek: als IT-specialist Security sta je aan de basis van de infrastructuur van onze IT
• Door middel van coaching help je de juniors binnen jouw team naar een hoger niveau
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

Wat ga je doen?

Van de firewall tot antivirus en van OS-patching tot het veilig aanbieden van websites, portalen en externe toegang. Als (senior) IT-specialist Security ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van alle aan security gerelateerde onderdelen in de IT van het ziekenhuis. Zo zorg je er onder meer voor dat al onze ruim 8500 medewerkers van het LUMC goed kunnen inloggen, veilig het internet op kunnen en eventueel goed thuis kunnen werken. In deze functie zal je naast dagelijks beheer, zoals het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen, ook als technisch specialist deelnemen aan projecten. Je adviseert het management en de Chief Information Security Officer (CISO) op het gebied van beveiliging en implementeert deze. Hierbij heb je met de drie pijlers van ons academische centrum te maken: zorg, onderzoek en onderwijs. Dit maakt de functie uitdagend en afwisselend: de ene dag bouw je aan de infrastructuur voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en de volgende maak je bijvoorbeeld een rekencluster voor DNA-onderzoek. Je werkzaamheden voor security en authenticatie voer je onder meer uit in programma’s zoals AD, Enterprise SSO en F5. Binnen je takenpakket valt ook dat je aanspeekpunt bent voor het team en voor collega’s buiten de afdeling, zoals de IT-servicedesk. Zij zullen je vragen om advies en hulp bij het oplossen van ingewikkelde vraagstukken. Ten slotte begeleid je onze junior medewerkers: je leidt ze op doormiddel van training en coaching, waarbij het doel is dat de leerling uiteindelijk de meester voorbij gaat en klaar is voor de toekomst.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met minimaal hbo-werk- en denkniveau. Je beschikt over aantoonbare ervaring en certificering op het gebied van Checkpoint Firewall en kennis en ervaring op het gebied van F5 en Evidian Enterprise SSO zijn een pre. Goed analytisch denkvermogen, een open en oprechte houden en goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk. Daarnaast vind je het geen probleem om sporadisch werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren. Ben je een echte teamspeler en neem je ook graag initiatief? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze Werkenbij IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Joke Snoeijers

"Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je komt te werken binnen het team Infrastructuurdiensten. Dit team is de kern van onze IT-afdeling: wij zijn eindverantwoordelijk voor de gehele IT-infastructuur van het LUMC. In totaal bestaat het team uit 21 collega’s en 5 subgroepen: netwerk, datacenter, telefonie, Linux en security en authenticatie. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt.

Contact: Remon Hollebeek, hoofd Infrastructuurdiensten, IT&DI

R.Hollebeek@lumc.nl

Solliciteren