(Senior) Verpleegkundige Oncologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij de verpleegkundige die snel kan schakelen, onder druk prioriteiten kan stellen en altijd goede presentaties levert? Ben je daarnaast geïnteresseerd in oncologie? Dan ben jij misschien wel de ambitieuze verpleegkundige met ervaring die ons Oncologisch Centrum komt versterken.

In het kort

• Jij creëert een vertrouwde omgeving en staat altijd klaar voor patiënten en hun familie
• Jij bent leergierig en weet alles op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg
• Je krijgt de kans mee te werken aan wetenschappelijke studies binnen een academisch ziekenhuis
• Je werkt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige Oncologie ben je werkzaam in het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK) op de afdeling LUMC Oncologie Centrum Electief (LOKE). Op de afdeling is een hoge turnover en relatief kort patiëntcontact. Dit combineren wij met persoonlijke aandacht en een optimale zorg voor onze patiënten. Naast het verplegen en begeleiden van de patiënten, sta je altijd klaar voor de familieleden en bezoekers van de patiënten. Samen met het team van medici creëer je een vertrouwde omgeving, waarin jij de spil bent. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg en de manier waarop de afdeling is georganiseerd. Dat betekent ook dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, en tijd en energie investeert in het opdoen van nieuwe kennis. Je krijgt bovendien de kans om mee te werken aan verschillende wetenschappelijk studies. Werken in een universitaire setting betekent dat je altijd te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Wat vragen wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft een diploma mbo-V of hbo-V op zak. Je hebt daarbij een Oncologie- en/of Hematologie-opleiding succesvol afgerond. Je beschikt daarnaast over een aantal jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige. Je bent een echte teamspeler, die graag samenwerkt met enthousiaste en bevlogen collega’s. Maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Omdat je werkt onder wisselende omstandigheden is het belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Dit vraagt van jou dat je snel kan schakelen tussen de verschillende situaties, prioriteiten kan stellen en ook onder druk, bij tegenslag of weerstand goede prestaties kan blijven leveren en rustig kan blijven handelen. Tot slot ben je leergierig, doortastend en weet je van aanpakken.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij twee referenties op.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Bekijk dan onze Instagram Takeover  en bijzondere  wervingsfilm .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Katy Rozendaal

"Ik wil het voor de patiënt zo fijn mogelijk maken."

Je werkplek

De afdeling Oncologie Electief is onderdeel van het LUMC Oncologie Centrum Klinisch (LOCK). Naast Oncologie Electief bestaat het LOCK ook uit de afdelingen Hematologie en Oncologie Langverblijf. De afdeling Oncologie Electief is een gemengde afdeling voor dag- en langverblijf waar chemotherapie en hoog risico medicatie wordt toegediend. De afdeling is open van maandagochtend tot zaterdagmiddag. Verpleegkundigen van deze afdeling verzorgen tevens de voorlichting over de behandeling op de polikliniek. Een aantal verpleegkundigen van de afdelingen werkt tevens op een satellietdagbehandeling in Katwijk, en geven daar dagbehandelingen. Het LOCK onderscheidt zich door topreferente en topklinische zorg, veelal gekoppeld aan klinisch wetenschappelijk onderzoek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Sander de Bruin, verpleegkundig teamleider, LOKE
06-15396252
J.A.de_Bruin@lumc.nl

Solliciteren