Senior Datamanager Heelkunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een zeer nauwkeurige datamanager, die cijfermatig inzicht combineert met (medische) kennis van zorg? Heb je daarnaast kennis van database systemen én ben je GCP-gekwalificeerd? Dan zijn we op zoek naar jou!

In het kort

• Je komt te werken bij het Clinical Research Center (CRC), dat onderdeel is van de afdeling Heelkunde
• Het CRC richt zich met name op onderzoek binnen de oncologie, zowel binnen als buiten de heelkunde
• Je biedt als senior datamanager ondersteuning aan ons klinisch wetenschappelijk onderzoek, met name op het gebied van solide tumoren
• Dit betekent onder andere dat je databases opbouwt en de data controleert
• Ook werk je mee aan het hele onderzoekstraject, van opstart tot analyse
• Wegens uitbreiding van ons werk is deze nieuwe functie beschikbaar

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s werk jij mee aan klinisch wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dat jij als senior datamanager databases opbouwt voor onze onderzoeken en ook deze data controleert. Je verzorgt de opstart van het onderzoek in de deelnemende ziekenhuizen, schrijft nieuwsbrieven, voortgangs- en veiligheidsrapportages en houdt de voortgang nauwlettend in de gaten. Ook voer je statistische bewerkingen uit en ben je voor bepaalde onderzoeken het aanspreekpunt. Daarnaast ben jij diegene die bijeenkomsten organiseert en notuleert. Al je werkzaamheden voer je uit volgens de geldende wet- en regelgeving.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega die beschikt over hbo-werk- en denkniveau in een (para)medische richting. Je hebt kennis van MS Office, SPSS of een ander statistisch programma. Ook heb je kennis van database systemen, bijvoorbeeld Castor en ben je GCP-gekwalificeerd. Het is een pre als je daarnaast ook geregistreerd bent bij de NVvOD als centraal oncologie datamanager met minimaal vijf jaar ervaring. Binnen ons onderzoeksterrein vervul je een essentiële rol. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden van het Nederlands en Engels is vereist. Tot slot ben je zeer nauwkeurig en initiatiefrijk.  

Meer informatie

Wij zoeken een collega die minimaal vier dagen per week beschikbaar is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

De startdatum van deze functie is 1 september 2021.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt te werken bij het CRC, een leuk team van acht medewerkers, dat onderdeel is van de afdeling Heelkunde. Het CRC coördineert (inter)nationale gerandomiseerde klinische trials en ondersteunt lokale en landelijke onderzoeksregistraties. Ook wordt  statistische-  en projectondersteuning geboden. Het CRC-team bestaat uit (senior) datamanagers, monitors, researchverpleegkundigen en een hoofd. We werken in nauw overleg met (arts-)onderzoekers en projectleiders. Wegens uitbreiding van werkzaamheden kun jij onze negende medewerker worden.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Op termijn is eventueel een gecombineerde functie van senior datamanager-monitor mogelijk indien hier interesse voor bestaat.

Contact: Elma Meershoek, hoofd Clinical Research Center
071-526 35 00

Solliciteren