Secretaresse Oudergeneeskunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wij zoeken een enthousiaste en pro-actieve secretaresse die ons onderzoeksproject komt ondersteunen. Het onderzoeksproject richt zich op wat de gevolgen zijn geweest voor ouderen met Covid-19. Ben jij die enthousiaste, gedreven en service gerichte secretaresse die graag het overzicht behoudt en contact onderhoudt? Ga jij altijd proactief en efficiënt te werk en ben je toe aan een mooie uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je onderhoudt het contact met onderzoekers in andere deelnemende instituten
• Je organiseert besprekingen
• Je bent verantwoordelijk voor de communicatie binnen het consortium en administratieve werkzaamheden 

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de subafdeling Ouderengeneeskunde. Hier geven wij leiding aan een nationaal onderzoeksconsortium Covid-19 Outcomes in Older People (COOP). Met dit onderzoek onderzoeken wij wat de gevolgen voor ouderen met Covid-19 zijn (geweest). Als secretaresse biedt jij ondersteuning aan dit project en doe je wat nodig is om dit tot een succes te maken. Specifieke taken voor jou is het plannen en voorbereiden van vergaderingen, maar ook het notuleren tijdens vergaderingen. Je biedt ook ondersteuning aan het Ouderen Adviesraad en deelprojecten. Verder ben je verantwoordelijk voor agenda- en documentbeheer en verwerk je declaraties. Ook ben jij het aanspreekpunt voor zowel in- en externen. Zo beheer jij de mailbox, verstuur je nieuwsbrieven en zorg jij dat onze website up-to-date is.

Wat vragen wij?

De collega waar wij naar op zoek zijn heeft minimaal een mbo-opleiding afgerond. Je hebt ervaring met de werkzaamheden die wij beschrijven. Ook heb je kennis van MS Office programma’s. Verder ben je communicatief vaardig en beschik je over een nauwkeurige instelling. Je kunt zelfstandig werken, maar weet ook contact te leggen met je collega’s en externen. En indien het werk erom vraagt, kun jij prima samenwerken. Heb je daarbovenop ervaring met het ondersteunen van wetenschappelijke projecten? Dan werkt dit in je voordeel!

Meer informatie

Voor meer informatie kan je ook contract opnemen met Christine Bulsink, managementassistent, e-mail: C.Bulsink@lumc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je wordt aangesteld bij de subafdeling Ouderengeneeskunde, dat onderdeel is van de afdeling Interne Geneeskunde (HAIG). Naast een groep onderzoekers in het LUMC nemen veel  ziekenhuizen, verpleeghuizen en huisartspraktijken in Nederland deel aan het project. Bovendien is er een Ouderen Adviesraad: ouderen adviseren de onderzoekers over opzet, uitvoering en interpretatie van het onderzoek. Als secretaresse onderhoud jij dit contact.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Simon Mooijaart

Contact: Prof. dr. Simon Mooijaart, internist-ouderengeneeskunde, afdeling HAIG/Ouderengeneeskunde
071 526 3872
e-mail: s.p.mooijaart@lumc.nl

Solliciteren