Researchverpleegkundige Infectieziekten

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij een toegewijde researchverpleegkundige die houdt van een dynamische werkomgeving? Heb je goede organisatorische vaardigheden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer zelfstandigheid? Heb je daarnaast affiniteit met infectieziekten en wil je graag bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen en/of vaccins? Dan ben jij misschien wel de researchverpleegkundige die wij zoeken!

In het kort

• Je komt te werken bij het LUMC Center for Infectious Diseases
• Hier ben je betrokken bij het uitvoeren van verschillende studies
• Je werkt samen in een team met enthousiaste onderzoeksverpleegkundigen, doktersassistenten en artsen
• Je hebt een can-do mentaliteit en geniet er van om samen met ons team kwalitatief hoogwaardig onderzoek neer te zetten  

Wat ga je doen?

Binnen het LUMC Center for Infectious Diseases (LU-CID) lopen veel verschillende klinische studies naar de behandeling van infectieziekten, onder andere onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en vaccins. Speerpunten zijn antimicrobiële resistentie, urineweginfecties, vaccinaties en gecontroleerde infectiestudies. Als researchverpleegkundige neem je een centrale rol in, in het dynamische klinisch studieteam dat de uitvoering van deze studies verzorgt. Zo ben je betrokken bij meerdere studies, soms in een meer ondersteunende rol, soms wat meer leidend. Je bent verantwoordelijk voor de screening en het vervolgen van onderzoeksdeelnemers of patiënten. Je hebt daarbij contact met vrijwilligers, patiënten en de ondersteunende afdelingen waaronder laboratoria. Ook het verzamelen van gegevens omtrent deze onderzoeksdeelnemers en patiënten behoort tot jouw taken. De GCP (Good Clinical Practice) scholing is een kwaliteitseis, of bereidheid die te volgen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een Researchverpleegkundige / Clinical Research Coördinator met hbo-werk- en denkniveau (met BIG-registratie). GCP (Good Clinical Practice) geschoold of bereid de cursus te volgen. Je hebt de post HOB opleiding Clinical Research afgerond. Relevante werkervaring is zeker een pré, maar geen vereiste. Je hebt goede organisatorische eigenschappen en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Je bent daadkrachtig, denkt in oplossingen en hebt een proactieve instelling. Verder is het belangrijk dat je het leuk vindt om zelfstandig te werken, met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, maar tegelijkertijd ook een teamspeler bent.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in meer achtergrondinformatie over het team en onze recente prestaties? Zie dan onze  website 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je gaat werken op de afdeling Infectieziekten. Dit is een enthousiast team, bestaande uit drie onderzoeksverpleegkundigen, een groep promovendi, en artsen. Er is nauwe samenwerking met het LU-CID en met andere onderzoeksgroepen, binnen en buiten het LUMC. In jouw rol werk je met name samen in een team dat bestaat uit enthousiaste onderzoeksverpleegkundigen, doktersassistenten en artsen.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Liesbeth van Rijn, management assistent, afdeling Infectieziekten
071 526 2613
e.m.van_rijn@lumc.nl

Solliciteren