Researchverpleegkundige Hematologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een verpleegkundige en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij meewerken aan baanbrekende studies binnen de hematologie en oncologische zorg? Solliciteer dan op deze uitdagende functie op de afdeling Hematologie!  

In het kort

• Je werkt mee aan alle fases van het patiëntgebonden onderzoek
• Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het informeren en begeleiden van de patiënt
• Anderzijds stel je op basis van een onderzoeksprotocol een verpleegkundige handleiding en infuusschema op
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels 

Wat ga je doen?

Als researchverpleegkundige op de afdeling Hematologie werk je binnen het team Klinisch Onderzoek mee aan alle fases van het patiëntgebonden onderzoek. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het informeren, instrueren en begeleiden van patiënten die deelnemen aan klinisch onderzoek. Je verricht verpleegkundige handelingen zoals het geven van medicatie, afnemen van bloed en het meten van de bloeddruk. Ook stel je op basis van een onderzoeksprotocol een verpleegkundige handleiding en zo nodig een infuusschema op.

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega van hbo-werk- en denkniveau. Je hebt je GCP- en/of BROK- certificaat behaald of bent bereid om dit op korte termijn te behalen. Verder heb je ervaring of affiniteit met de hemato-oncologische zorg. Je bent servicegericht en je kunt goed samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en (medisch) Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Wij verwachten goede computervaardigheden en ervaring met het MS Office pakket. Tot slot ben je leergierig, stressbestendig en flexibel. Je durft zelfstandig initiatieven te nemen en je kunt goed organiseren.

Meer informatie

Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.

In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Na deze periode is er mogelijk uitzicht op verlenging.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met dr. C.J.M. Halkes, afdeling Hematologie, e-mail c.j.m.halkes@lumc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marleen Hilgersom

"Je bouwt echt een band op met de patiënten. Wij zijn er voor hen."

Je werkplek

De afdeling Hematologie richt zich op de behandeling van volwassenen met aandoeningen van bloed, beenmerg en lymfklieren. Daarnaast is het doen van (klinisch) onderzoek naar het ontstaan en behandeling van hematologische aandoeningen zoals acute leukemie, lymfomen en aplastische anemie een speerpunt van de afdeling. Het team klinisch onderzoek bestaat uit: een stafarts verantwoordelijk voor het klinisch onderzoek, een coördinator klinisch onderzoek, researchverpleegkundigen, datamanagers en een secretaresse.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Susan Collins, coördinator klinisch onderzoek, afdeling Hematologie
071 526 37 16
s.collins@lumc.nl

Solliciteren