Radiotherapeut-oncoloog

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij een radiotherapeut-oncoloog en heb je ervaring en interesse in wetenschappelijk onderzoek? Ben je gemotiveerd om optimale zorg te garanderen voor patiënten met kanker en deze te combineren met innovatief onderzoek? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

In het kort

• Je werkt op de afdeling Radiotherapie, zowel in het LUMC als gedetacheerd in het HollandPTC
• Vanuit hier richt je je op de klinische patiëntenzorg
• Dit combineer je met wetenschappelijk onderzoek en innovatie
• Je trekt een innovatie-onderzoekslijn

Wat ga je doen?

De afdeling Radiotherapie heeft als doel optimale zorg te garanderen voor patiënten met kanker en deze te combineren met innovatief onderzoek en onderwijs. Speerpunten van onze afdeling zijn protonen, klinisch fysisch-, klinisch gebonden- en translationeel onderzoek op het gebied van gynaecologische tumoren, sarcomen, voorkomen van late schade, palliatie en verbeteren van de kwaliteit van leven. Als nieuwe collega draag je zorg voor klinische patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek en innovatie.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een gedreven collega met een succesvol afgerond PhD-traject. Je hebt bij voorkeur ervaring in KNO en/of Neuro-oncologische Radiotherapie met interesse in en ervaring met wetenschappelijk onderzoek. Wij bieden een fotonen en protonen behandel- en researchomgeving met meerdere lopende, extern gefinancierde projecten waarin je een begeleidende rol met bijbehorende erkenning kunt vervullen. Per jaar starten er meerdere extern gefinancierde projecten. Voor deze functie zoeken wij dan ook een trekker op wetenschaps- en innovatiegebied. Verder vind je onderling vertrouwen, een goede samenwerking, collegialiteit en waardering belangrijk.

Meer informatie

Het betreft een fulltime aanstelling (0.8 fte is bespreekbaar), waarbij je een dag per week werkt in Holland PTC. De overige dagen werk je op de afdeling Radiotherapie. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in schaal MS of UMS, conform cao UMC.  

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je ook contact opnemen met dr. Irene Lips i.m.lips@lumc.nl of drs. Martin de Jong M.A.de_Jong@lumc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Ronald van der Slot, radiotherapeutisch laborant

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het Reinier de Graaf (Delft) zijn samen één geïntegreerde afdeling. Daarnaast wordt volop gewerkt aan de opbouw van de patiëntenzorg in het HollandPTC, het samenwerkingsverband op het gebied van protonentherapie met het ErasmusMC en de TU Delft.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: prof. dr. Coen Rasch, afdelingshoofd Radiotherapie
071 526 29 47
E-mail: C.R.N.Rasch@lumc.nl

Solliciteren