Python Developer

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij bijdragen aan het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid-Holland (UNC-ZH) door je in te zetten voor het Meetplan Geriatrische Revalidatie? Een Meetplan waarbij het LUMC samenwerkt met verschillende zorginstellingen in Zuid-Holland om de revalidatie van ouderen te verbeteren met behulp van de opbouw van een centrale onderzoeksdatabase.

In het kort

• Je gaat externe bronsystemen aansluiten, waaronder elektronisch patiëntendossiers op het bestaande ETL-proces
• Je transformeert data middels Python en SQL
• Je gaat de UNC-ZH-onderzoeksdatabase, gebaseerd op SQL Server, vormgeven en beheren
• Je bent op technisch gebied het centrale schakelpunt voor de UNC-ZH projectleiders, LUMC-onderzoekers, zorginstellingen en ECD-leveranciers  

Wat ga je doen?

Als Python developer bouw je verder aan de digitale infrastructuur, waarmee data van patiënten wordt verzameld, verwerkt en klaargezet voor wetenschappelijk onderzoek en rapportages. Je gebruikt een combinatie van Python en SQL om het bestaande op Luigi gebaseerde ETL-proces verder vorm te geven. Ook werk je actief verder aan het ontwerpen van de onderzoeksdatabase waarin deze data terechtkomt. Dit gebeurt in overleg met onderzoekers van het LUMC. Tot slot heb je regelmatig overleg met externe partijen zoals ECD-leveranciers en UNC-ZH zorginstellingen om hun bronsystemen op het proces aan te sluiten.

Wat vragen wij?

Je hebt een IT-opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de richting van software engineering of bedrijfskundige informatica. Je schrijft vloeiend Python en SQL en werken met HTTP-API’s, XML en JSON is geen probleem. Kennis van Microsoft Power BI is een plus maar geen vereiste. Daarnaast heb je ervaring met het ontwerpen en gebruiken van zowel relationele als niet-relationele databases. Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen tussen de verschillende belangen en rollen van eindgebruikers, management en wetenschappelijk onderzoekers binnen een project. Je kunt goed zelfstandig werken, en je projecten plannen. Verder heb je affiniteit met de zorg en een academische omgeving als het LUMC. Bovendien spreek je vloeiend Nederlands.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Eventueel kun je per direct beginnen.

Simone Cammel, informatieanalist

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) bestaat uit ongeveer 150 medewerkers vanuit de disciplines Huisartsgeneeskunde, Specialisme Ouderengeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie. In het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid-Holland werkt de afdeling PHEG samen met twaalf grote zorgorganisaties uit Zuid-Holland. Het verbinden van wetenschap en praktijk in de ouderenzorg is de belangrijkste doelstelling van het UNC-ZH. Het netwerk beoogt de zorg en behandeling aan cliënten in de verpleeg- en verzorgingshuizen beter te onderbouwen en te verbeteren. Routinezorggegevens kunnen hier een mooie bijdrage in leveren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Margot de Waal

Contact: Margot de Waal, senior onderzoeker, afdeling PHEG
071 526 84 44

Solliciteren