Projectopzichter Nieuwe Werken

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij in het midden staan van meerdere projecten die gericht zijn op nieuwe voorzieningen en verbouwingen? Kun jij dit soort processen van begin tot eind in goede banen leiden? Dan ben jij de projectopzichter die we zoeken.

In het kort

• Je coördineert projecten voor nieuwe voorzieningen en verbouwingen
• Dit doe je van A tot Z en met oog op de richtlijnen van het LUMC
• Met jouw werk ben je betrokken bij de gehele organisatie
• Doorgroei tot een seniorrol behoort tot de mogelijkheden

Wat ga je doen?

Als projectopzichter Nieuwe Werken begeleid je tegelijkertijd meerdere projecten op het gebied van nieuwe voorzieningen en verbouwingen. Je coördineert de werkzaamheden van alle betrokken partijen. Je bent verantwoordelijk voor de financiële projectadministratie, de planning, de kwaliteit en de veiligheid op de bouwlocaties. Daarnaast houd je toezicht op en controleer je de LUMC standaardfabricaten, procedures en protocollen, het meerwerk, het definitieve ontwerp en de uitvoeringstekeningen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een mbo- of hbo-diploma Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Regeltechniek met vakinhoudelijke applicaties. Je neemt makkelijk initiatief, bent zelfstandig, assertief en besluitvaardig. Tevens ben je communicatief sterk en klantgericht. Ervaring in het begeleiden en aansturen van projecten is een pre. Daarnaast ben je gemakkelijk in de omgang en ben je in staat collega’s en aannemers aan te sturen en te overtuigen.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Frans en Marjolijn 

Marjolijn Folles en Frans Hogervorst

'Wij vullen elkaar aan. Waar mijn werk ophoudt, pakt Frans het op'

Je werkplek

Je komt te werken bij het onderdeel Nieuwe Werken van de afdeling Infra. Deze afdeling vernieuwt en onderhoudt de technisch infrastructurele voorzieningen binnen het LUMC. Bij Nieuwe Werken zijn de werkzaamheden voor nieuwe voorzieningen en verbouwingen rond het gebouw ondergebracht. Binnen de afdeling werken één projectmanager, acht projectleiders, twee projectmedewerkers en vijf (senior) projectopzichters. Naast Nieuwe Werken bestaat de afdeling Infra uit de onderdelen Bedrijfsbureau, Gebouw & Installatie Beheer, Nieuwe Werken, Storingsdienst en Ruimtebeheer. De afdeling Infra is onderdeel van het Facilitair Bedrijf.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Op termijn is doorgroei naar de functie van senior projectopzichter mogelijk. Hierbij verzorg je zelfstandig de minder complexe aanvragen van advisering, voorbereiding tot en met uitvoering.

Martin Buijs, afdelingshoofd Nieuwe Werken
071 526 36 69

Solliciteren