Projectleider IT&DI Infrastructuurdiensten

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een projectleider. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je spreekt de taal van onze collega’s in het ziekenhuis en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Daadkracht en het durven veranderen zit in jouw bloed 

Wat ga je doen?

Als projectleider initieer en implementeer je organisatie brede (complexe) projecten op het gebied van de digitale infrastructuur. Je bent een belangrijke schakel tussen collega's van verschillende afdelingen en met eigen expertises. Ook ben je kartrekker van een of meerdere projecten en geef je leiding aan het projectteam waarmee je werkt.

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en IT en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarbij heb je een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en heb je aantoonbaar ervaring op het gebied van projectleiding/product ownerschap. Je bent een proactieve, gestructureerde en resultaatgerichte collega. Je hebt ook ervaring in het onderzoeken van nieuwe (communicatie)methoden en (ICT-)technieken. Communicatief sta je sterk in je schoenen en heb je ook een gezonde dosis overtuigingskracht.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze Werken bij IT&DI-film bekijk je hier !

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arzu Yazul

Arzu Yücel

“Hoe eerder IT&DI aanhaakt, hoe beter er wordt nagedacht over wat wel en niet mogelijk is.”

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je komt te werken binnen het team Infrastructuurdiensten. Dit team is de kern van onze IT-afdeling: wij zijn eindverantwoordelijk voor de gehele IT-structuur van het LUMC. In totaal bestaat het team uit 21 collega’s en 5 subgroepen: netwerk, datacenter, telefonie, Linux en security & authenticatie. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. We zoeken naar positief ingestelde teamleden met de juiste teamspirit, om te helpen de IT Infrastructuur van het LUMC verder te brengen en te optimaliseren.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Arzu Yücel, hoofd Infrastructuurdiensten, IT&DI

e-mail: a.m.yucel@lumc.nl

Solliciteren