Postdoctoraal Onderzoeker Complexe Sequentie Vergelijkingen in Acute Myeloid Leukemia

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Heb jij interesse in een postdoctorale functie in Computationele Oncologie? Ons project zal zich focussen op complexe sequentie vergelijkingen in transcriptoom sequentie data. Met dit werk zul je bijdragen aan vernieuwingen in de diagnostiek en de ontwikkeling van immuuntherapie voor Acute Myeloide Leukemie. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken?

In het kort

• Je coordineert activiteiten rondom de uitbreiding van onze diagnostische pipeline voor de subtypering van Acute Myeloide Leukemie. Je richt je op de ontwikkeling van innovatieve algoritmen voor de identificatie van complexe genoom herschikkingen en fusiegenen.
• Je werkt aan de  integratie van short-read en long-read sequentie data van het transcriptoom van leukemie patienten om zo frequent verkeerd of alternatieve verwerkte transcripten te identificeren die uniek zijn voor de ziekte.
• Afhankelijk van je senioriteit word je uitgenodigd om deel te namen aan de supervisie van twee PhD studenten en ontvang je persoonlijke begeleiding om je wetenschappelijke carrière verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

De volledige vacature lees je in de Engelse tekst.

Wat vragen wij?

De volledige vacature lees je in de Engelse tekst.

Meer informatie

Afhankelijk van je achtergrond word je als arts-onderzoeker ingeschaald. Als arts-onderzoeker bedraagt je salaris minimaal €3.047,- en maximaal € 4.800,- (schaal 10, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Referenties kunnen worden opgevraagd naar aanleiding van deze vacature. Er zal je worden gevraagd om een presentatie te geven.

Meer informatie over het Leidse Centrum voor Computationele Biology vindt je hier

De volledige vacature lees je in de Engelse tekst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Berend van Meer, postdoc

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De volledige vacature lees je in de Engelse tekst.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Erik van den Akker

Contact: Dr. Erik van den Akker, Hoofdonderzoeker & Computationeel Bioloog, afdeling Biomedische Data Wetenschappen
+31(0)715268557
e-mail e.b.van_den_akker@lumc.nl

Solliciteren