PhD-kandidaat ‘3D Radiation-dose Response Modeling for the Optic Tract and Eye’

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Wij zijn op zoek naar een zeer gemotiveerde kandidaat voor een volledig gefinancierd PhD-project bij de afdeling Radiotherapie. Je doet onderzoek naar hoe 3D-dosisverdelingen op de juiste manier gekoppeld kunnen worden aan de anatomie in de beeldvormende data die gebruikt worden om de schade door bestraling te beoordelen. Daarnaast zal je onderzoek doen naar het modeleren van de relatie tussen de bestralingsdosis en de geobserveerde schade.

In het kort

• Je bent onderdeel van het project “Optical coherence tomography and widefield fundus photography for 3D radiation-dose response relationship in partial eye irradiation using in-patient comparison”
• Je gebruikt beeldvormende data, 3D-dosisverdelingen van de bestraling, en klinische data
• Je werkt aan medische beeldregistratie en dosisresponsmodellering
• Je werkt nauw samen in een multidisciplinaire omgeving  

Wat ga je doen?

Lees de volledige functiebeschrijving in de Engelse vacature.

Wat vragen wij?

Je hebt een MSc-graad in informatica of een vergelijkbare richting met relevante ervaring en interesse in onderzoek met een klinische toepassing. Als je verwacht je master af te ronden voor juni 2020 nodigen we je ook graag uit te solliciteren! Je hebt uitstekende programmeervaardigheden en beheerst het Engels uitstekend. Het is belangrijk dat je zowel interesse hebt in fundamenteel onderzoek als de toepassing ervan. We zoeken iemand die flexibel is, die oplossingsgericht kan denken en werken, en die bereid is om samen te werken met experts uit verschillende disciplines. Bovendien heb je de motivatie om de vaardigheden van een zelfstandig onderzoeker te ontwikkelen.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Als PhD-kandidaat krijg je een dienstverband ter vervaardiging van een proefschrift voor de duur van de arbeidsovereenkomst, met een maximum van vier jaar. Het salaris bedraagt € 2.422,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 3.103,- in het laatste jaar (schaal Pro, cao UMC).
Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. Het geven van een presentatie maakt deel uit van de procedure.
Zorg er voor dat je in je motivatiebrief duidelijk je onderzoeksinteresses vermeldt. Daarnaast ontvangen we graag bij je sollicitatie je bachelor- en masterdiploma en je cursusoverzicht en cijferlijst. 

Lees de volledige functiebeschrijving in de Engelse vacature.

Hine van Os

Hine van Os

"Een PhD in het LUMC doe je verre van alleen."

Je werkplek

Je werkt mee aan het project “Optical coherence tomography and widefield fundus photography for 3D radiation-dose response relationship in partial eye irradiation using in-patient comparison”. Het project wordt gefinancierd door KWF Kankerbestrijding. Je werkt in een multidisciplinair team, onder wie ook collega’s met een achtergrond in informatica, natuurkunde en geneeskunde (radiotherapie, oogheelkunde). Verder zul je in dit project nauw samenwerken met een andere PhD-kandidaat die al deel uitmaakt van dit project. Deze persoon neemt de leiding in het identificeren van patiënten die geïncludeerd kunnen worden in het project en voert ook oogheelkundige onderzoeken uit ter beoordeling/identificatie van schade aan retinale vaten en optische schade.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Tanja Alderliesten, universitair hoofddocent, afdeling Radiotherapie

e-mail t.alderliesten@lumc.nl

Solliciteren