Pathologen

Medisch & klinisch

Je functie

De afdeling Pathologie van het LUMC is op zoek naar meerdere pathologen die zich direct na de opleiding gedurende een jaar nog verder willen doorontwikkelen en ervaring willen opdoen in een aantal nader te bepalen deelgebieden.

In het kort

• Je kunt onder meer aan de slag binnen de bot- en wekedelenpathologie, gynaecopathologie en longpathologie
• Binnen deze maar ook andere deelgebieden krijg jij de kans te ontdekken waar jouw interesse naar uitgaat
• Vanuit hier krijg je de kans om je verder door te ontwikkelen
• Je draait deels zelfstandig mee in de dagelijkse diagnostiek

Wat ga je doen?

Als patholoog in deze rol ontwikkel je je door en doe je ervaring op binnen een aantal nader te bepalen deelgebieden zoals bot- en wekedelenpathologie, gynaecopathologie, endocriene tumoren, met name (bij)schildklier en bijnieren, GE-pathologie, dermatopathologie, longpathologie, KNO-pathologie of uropathologie. Je draait, afhankelijk van de gekozen deelgebieden, deels zelfstandig mee in de dagelijkse diagnostiek.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar (net volleerde) pathologen die na hun opleiding zich willen doorontwikkelen in een of meerdere aandachtsgebieden binnen de pathologie. Verder heb je interesse in het werken in een academische medische omgeving. Ook ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in een team werken. Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt een interessante ervaringsplek je wat? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij referenties op.

De startdatum voor deze functie is 1 juli 2020.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de afdeling Pathologie van het LUMC wordt klinische diagnostiek gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast worden de onderzoeksresultaten vertaald naar toepassingen in de patiëntenzorg. De afdeling heeft specialisaties in de oncologie en moleculaire pathologie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

prof. dr. Vincent Smit, hoofd en opleider Pathologie, telefoon 071 526 66 28 of 071 526 66 22, v.t.h.b.m.smit@lumc.nl

Solliciteren