Onderzoeksmedewerker Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Wil jij meewerken aan alle facetten van wetenschappelijk onderzoek? Heb je een proactieve houding en kun je snel schakelen? Kom dan als onderzoeksmedewerker werken bij het Onderzoekscentrum van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG).

In het kort

• Je richt je onder meer op het werven van huisartsen, apothekers, verpleeghuizen en deelnemers voor deelname aan onderzoek
• Ook het screenen, interviewen van deelnemers en het verwerken van onderzoeksgegevens vallen binnen jouw takenpakket
• Samenstellen en versturen van informatiepakketten
• Alle mogelijke taken vanaf het begin tot het archiveren van onderzoeken liggen onder andere bij het Onderzoekscentrum

Wat ga je doen?

Als onderzoeksmedewerker op de afdeling PHEG bied je ondersteuning aan bij onze onderzoeken. Binnen je takenpakket valt onder meer het werven van huisartsen, apothekers, verpleeghuizen en deelnemers. Jij staat ze telefonisch te woord en informeert hen over het deelnemen aan onze onderzoeken. Je verstuurt informatiepakketten en uitnodigingsbrieven. Ook ben je verantwoordelijk voor het screenen van deelnemers en het afnemen van ‘informed consent’. Verder verwerk je de onderzoeksgegevens en voer je beeldbelconsulten met de deelnemers. Kortom: een afwisselende functie waarbij je bent betrokken bij het gehele onderzoekstraject.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeksmedewerker die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en die uitstekend prioriteiten kan stellen. Je bent positief ingesteld en kunt overtuigend zijn. Je hebt daarbij een proactieve instelling en bent digitaal vaardig. Het is voor jou dan ook geen probleem om met verschillende systemen en databases te werken. Bij voorkeur heb je ervaring met de programma’s Castor en Acces. Tot slot is het een pre als je een achtergrond binnen de verpleegkunde hebt en kennis hebt van datamanagement.

Meer informatie

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en eventuele nieuwe projecten is er mogelijk uitzicht op verlenging.

Irene Pronk

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je gaat aan de slag binnen het Onderzoekscentrum van de afdeling PHEG. Je werkt in een team met 2 datamanagers en 5 onderzoeksmedewerkers. De afdeling PHEG bestaat uit de disciplines Huisartsgeneeskunde, Institutionele Zorg en Oudergeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie. Wij verrichten onderzoek en bieden onderwijs, opleidingen en nascholing aan. Onze medewerkers (ruim 200) werken samen met een groot aantal huisartsen en zorginstellingen in de regio.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Laura Haakmeester, coördinator onderzoekscentrum PHEG
06 14436909
l.a.haakmeester@lumc.nl

Solliciteren