Onderzoeksanalist Anatomie en Embryologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Heb jij ervaring met cellulaire moleculaire technieken? En vind je het geen bezwaar om met abortusmateriaal te werken? Dan ben jij misschien wel de onderzoeksanalist die wij zoeken!

In het kort

• Stamcelonderzoek is een van de speerpunten van de afdeling Anatomie en Embryologie
• Als analist ga je hier aan de slag met humane foetale weefsels
• De database met gegevens die hieraan gekoppeld is onderhoud je
• Je krijgt de kans cursussen te volgen en symposia bij te wonen, en jezelf verder te ontwikkelen 

Wat ga je doen?

• Stamcelonderzoek is een van de speerpunten van de afdeling Anatomie en Embryologie • Als analist ga je hier aan de slag met humane foetale weefsels • De database met gegevens die hieraan gekoppeld is onderhoud je • Je krijgt de kans cursussen te volgen en symposia bij te wonen, en jezelf verder te ontwikkelen

Wat vragen wij?

De researchanalist die wij zoeken, heeft een afgeronde HLO-opleiding en ervaring met cellulaire moleculaire technieken, histologie en celkweek. Verder heb je affiniteit met anatomisch onderzoek en heb je geen bezwaar met werken met abortusmateriaal. Ook beheers je de Engelse taal goed. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten en je neemt graag initiatief. Tot slot ben je accuraat en heb je een flexibele werkhouding.

Meer informatie

Als researchanalist verzamel je humane foetale weefsels en onderhoud je een database met gegevens hierover. Daarom is het belangrijk dat we zorgvuldig gaan kijken of dit type werk geschikt voor je is. Een assessment kan daarom ook tot de procedure behoren en mogelijk worden er referenties opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inge Briaire

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Anatomie en Embryologie is gespecialiseerd in stamcelonderzoek en differentiatie van stamcellen naar cardiovasculaire cellijnen. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor het onderwijs en onderzoek binnen de Klinische Anatomie, met E-learning als speciale focus.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Daarbij krijg je in deze functie de mogelijkheid om symposia bij te wonen en cursussen te volgen. En wil je jezelf verder ontwikkelen in de richting van het onderwijs? In dat geval is het mogelijk om studenten bij hun practica te begeleiden.

Contact: prof. dr. Susana Chuva de Sousa Lopes, afdeling Anatomie en Embryologie
071-526 93 50

Solliciteren