OK-planner Polikliniek Oogheelkunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Als een ervaren planner weet jij hoe je een complexe planning uitvoert en beheert. Je kunt snel schakelen en bent iemand die goed kan omgaan met de hectiek van de dag en je bent stressbestendig. Ben je kritisch in de zoektocht naar die optimale afstemming van de zorgvraag en -aanbod, houd je van logistieke puzzels en kun jij goed prioriteiten stellen? Dan is de rol van OK-planner op onze polikliniek Oogheelkunde wat voor jou!

In het kort

• Samen met je collega verzorg jij de planning voor de algemene operatiekamers, de poliklinische behandelkamer en de Interventie-unit
• Je hebt een belangrijke rol in de afstemming van zorgvraag -en aanbod, waarbij je ervoor zorgt dat onze middelen en mensen zo goed mogelijk ingezet worden
• Je werkt conform de juiste richtlijnen en voorwaarden
• Je bent nauw betrokken bij het management en adviseert over alle plannings-gerelateerde kwesties

Wat ga je doen?

Als OK-planner ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van (zeer) complexe planningsverzoeken. Jij weet alle planningsgegevens die je nodig hebt te verzamelen om zo volgens de juiste richtlijnen, (wettelijke) regels en voorwaarden, mensen en middelen optimaal in te plannen. Zo maak jij als OK-planner de planning voor onze opnames en operaties, waarbij je zorgt dat de capaciteit zo goed mogelijk wordt benut. Zowel voor onze collega’s als patiënten ben je het centrale aanspreekpunt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de logistieke en administratieve taken  rondom de operatieplanning.  Ook houd je wekelijks de werklijst bij, ben je verantwoordelijk voor het bestellen van implantmateriaal en informeer je de patiënten. Kortom, binnen deze functie ben jij de onmisbare schakel tussen onze polikliniek, de opnameafdeling en de OK.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een OK-planner met HBO werk- en denkniveau die in een hoog werktempo oplossingsgericht kan werken. Je bent doortastend, zelfstandig en stressbestendig en beschikt over een empathisch vermogen.  Je hebt ervaring met een planningssysteem, een ziekenhuisinformatiesysteem (HiX of vergelijkbare systemen), Microsoft Office en Excel.. Bij voorkeur heb je ook kennis van (oogheelkundige) medische terminologie en heb je ervaring in de zorg. Verder ben je een organisatorisch en nauwkeurig talent dat goed samenwerkt en klantvriendelijk is in woord en geschrift. Herken jij jezelf in deze beschrijvingen? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Voor inhoudelijke vragen betreffende de functie kan je contact opnemen met Liselore Ongering, OK-planner tel. 071-5268030 en vragen naar Liselore Ongering.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen buiten kantoortijd plaatsvinden. In de tweede sollicitatieronde ga je een dagdeel meelopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Deze bevindt zich op de polikliniek Oogheelkunde waar ca. 100 collega’s werkzaam zijn. Het is een zeer drukke, hectische poli met vele subspecialisaties en ondersteunende teams. Het planbureau is een onderdeel van de polikliniek Oogheelkunde. Samen met een fulltime OK-planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van operaties in samenspraak met de verantwoordelijke stafarts.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Yanny Cheng, oogarts, via telefoon stafsecretariaat
071-5262374

Solliciteren