Medisch Secretaresse Radiotherapie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Als medisch secretaresse ben jij het gezicht en visitekaartje van de afdeling Radiotherapie. Je staat nauw in contact met zowel je collega’s als de patiënten. Zie jij jezelf in deze rol? Lees dan snel verder!

In het kort

• Je hebt een MBO diploma medisch secretaresse en ervaring in een soortgelijke functie
• Je bent graag in contact met patiënten en functioneert graag als hun eerste aanspreekpunt
• Je bent flexibel en een echte teamspeler
• Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht 

Wat ga je doen?

Als medisch secretaresse handel je telefoontjes af en werk je het oproepen van patiënten zelfstandig af. Je vraagt verwijsgegevens op, verwerkt en verstuurt medische brieven. Alle voorkomende administratieve taken, zoals DBC registratie behoren ook tot je takenpakket.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medisch secretaresse die bij voorkeur de opleiding tot medisch secretaresse heeft afgerond en minimaal twee jaar ervaring heeft in een soort gelijke functie. Kennis van HIX en DBC werkzaamheden zijn een pre. Verder heb je goede en aantoonbare kennis van Word en Excel, ben je communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), weet de verschillende belangen goed af te wegen en ben je stressbestendig en representatief. Ook dien je zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken en over een flexibele werkhouding te beschikken. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en is dit echt een functie voor jou? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Radiotherapie van het LUMC vormt sinds 2015 samen met de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf (Delft) één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn 22 stafleden en 8 klinisch fysici werkzaam, waarbij door de zorginhoudelijke disciplines gerouleerd wordt over beide locaties. Op locatie LUMC beschikken wij over vijf versnellers en op locatie RdG over twee. De afdeling speelt een voortrekkersrol op het gebied van brachytherapie. Naast het geven van behandelingen van hoge kwaliteit, vinden wij de persoonlijke aandacht voor onze patiënten zeer belangrijk. Het patiëntensecretariaat verzorgt het oproepen van nieuwe patiënten, het opvragen van gegevens van verwijzers, het inplannen van follow-up poli’s en telefooncontact met patiënten, en alle bijbehorende administratieve handelingen zoals DBC en registratiewerkzaamheden. Het secretariaat verzorgt ook de bezetting van de ontvangstbalie van de afdeling.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Annelies Bongenaar, hoofd medisch secretariaat, afdeling Radiotherapie
071 526 35 25

Solliciteren