Medisch Secretaresse Pathologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ga jij nauwkeurig te werk en houd je ervan om administratieve taken uit te voeren? Heb jij graag een ondersteunde rol?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je ontvangt en registreert materiaal en gegevens van patiënten
• Je hebt een ondersteunende rol naar arts-assistenten, analisten, pathologen en andere afdelingen en artsen binnen en buiten het LUMC
• Je neemt deel aan werkbesprekingen
• Je bent bekend met de terminologie van het specialisme Pathologie

Wat ga je doen?

Als medisch secretaresse op de afdeling Pathologie ontvang je patiënten materiaal en gegevens en deze registreer je. Verder houd je je voornamelijk bezig met het uitwerken van rapportages / verslagen van de histologische macro- en microscopieverslagen middels G2 Speech (spraakherkenning). Ook zul je overige administratieve taken oppakken zoals het uitlenen, ontvangen en archiveren van coupes en blokken. Je hebt een ondersteunende rol naar arts-assistenten, analisten, pathologen en andere afdelingen en artsen zowel binnen als buiten het LUMC. Daarnaast zul je multidisciplinaire overleggen voorbereiden en deelnemen aan de werkbesprekingen

Wat vragen wij?

Jij bent een enthousiaste collega die houdt van aanpakken en hands on mentaliteit heeft. Onderdeel zijn van een team is voor jou belangrijk en je bent dan ook een echte teamspeler. Voor deze functie is kennis van en ervaring met medische terminologie een pré en bij voorkeur ben je bekend met de terminologie van het specialisme Pathologie. Ook analisten binnen een afdeling Pathologie of met een andere medische affiniteit, die de overstap willen maken naar ons secretariaat, zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je kunt goed overweg met IT-systemen en beschikt over goede typevaardigheid. Het is een pre als je bekend bent met of kennis hebt van ISO 15189 en goed kan omgaan met protocollair werken. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden die goed aansluiten bij de positieve sfeer van onze afdeling. Je denkt graag mee in verbeteringen en bent proactief in het ondersteunen van de leidinggevende.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie ten aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Pathologie is de plek waar de diagnose van de patiënt wordt gesteld. Je bent werkzaam op het secretariaat Patiëntenzorg, de unit die ondersteuning biedt binnen de afdeling waar nodig. Op de afdeling is er een positieve werksfeer waarin iedereen onderdeel is van het team. Je werkzaamheden ga je uitvoeren op twee werkplekken, namelijk achter de ontvangstbalie en op het secretariaat. Waar je bij de ontvangstbalie ons visitekaartje aan de voorkant ben, ben je op het secretariaat bezig met de overige administratie taken.  

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Edith Hogenbirk, laboratoriummanager afdeling Pathologie
071 526 65 93
E-mail: e.a.hogenbirk@lumc.nl

Solliciteren