Medisch Secretaresse Pathologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de afhandeling van patiëntengegevens? Ben je een ervaren secretaresse of ben je momenteel analist Pathologie en wil je de overstap maken naar ons secretariaat? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar ons secretariaat Patiëntenzorg op de afdeling Pathologie naar op zoek is!

In het kort

• Je richt je op de dagelijkse uitvoerende werkzaamheden binnen het secretariaat Patiëntenzorg
• Zo ontvang je patiëntmateriaal en registreer je patiëntengegevens
• Ook neem je deel aan onze maandelijkse werkbesprekingen en bereid je diverse overleggen voor
• Binnen deze functie is het een pre als je ervaring hebt met medische terminologie, bij voorkeur gericht op pathologie  

Wat ga je doen?

Als medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden binnen ons secretariaat Patiëntenzorg, denk hierbij aan het in ontvangst nemen van patiëntmateriaal en het registreren van patiëntgegevens. Ook het uitlenen, ontvangen en archiveren van onze coupes en blokken valt onder jouw verantwoordelijkheid. Verder werk je rapportages uit van histologisch macro- en microscopieverslagen middels spraakherkenning (G2 Speech) en neem je deel aan onze maandelijkse werkbesprekingen. Als secretaresse heb je een dienstverlenende rol naar onze arts-assistenten, analisten en pathologen, maar ook naar andere afdelingen (en artsen) binnen en buiten het LUMC. Zo ben jij ook diegene die de verschillende multidisciplinaire overleggen voorbereid.

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiaste collega die van nature dienstverlenend werkt. Je houdt van aanpakken en bent graag onderdeel van een team. Voor deze functie is kennis en ervaring met medische terminologie een pre en bij voorkeur ben je bekend met de terminologie van het specialisme pathologie. Ook ervaren analisten van een afdeling Pathologie, die de overstap willen maken naar ons secretariaat, zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je kunt goed overweg met verschillende IT-systemen en beschikt over goede typevaardigheid. Het is een pre als je kennis en/of ervaring met ISO 15189 met je meebrengt. Communicatief ben je sterk en zorg je samen met je teamleden voor een positieve sfeer. Je denkt graag mee in verbeteringen en bent proactief in het ondersteunen van de leidinggevende. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met jou in contact!

Meer informatie

De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere rondes, waarbij een casus gegeven kan worden.

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het secretariaat Patiëntenzorg verzorgt de rapportageverwerking van de histologische- obductie- en cytologische verslagen voor de diverse afdelingen binnen het LUMC. Daarnaast verzorgt het secretariaat de rapportageverwerking van revisies en consulten die zijn aangevraagd door PA-laboratoria elders in Nederland of daarbuiten. Binnen het secretariaat streven we naar een goede kwaliteit en doorlooptijd van rapporten. Deze worden onder andere door middel van spraakherkenning uitgewerkt. Tevens worden op het secretariaat de verschillende besprekingen met de diverse afdelingen van het LUMC voorbereid en vinden er archiverings- en andere voorkomende secretariële werkzaamheden plaats.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Edith Hogenbirk, laboratoriummanager afdeling Pathologie
071-526 65 93
E-mail: e.a.hogenbirk@lumc.nl

Solliciteren