Manager Service Desk & Werkplekbeheer (Office365)

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise en klantgerichte houding het verschil maken in onze zorg? Dan kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) is op zoek naar een manager Service Desk & Werkplekbeheer (Office365). Kom jij onze afdeling versterken?

In het kort

• Je bent een ervaren manager met een servicegerichte houding
• Jouw hart gaat sneller kloppen van tevreden gebruikers en een enthousiast team
• Je hebt een sterk analytisch vermogen en je communicatie is kraakhelder
• Je bent een verbinder, sparringpartner en adviseur in één
• Onze door innovatie gedreven IT-afdeling wordt jouw thuisbasis

Wat ga je doen?

Binnen deze functie stuur je twee teams aan: Service Desk en Werkplekbeheer (office 365). Deze teams zijn verantwoordelijk voor de kwalitatief hoogstaande ICT-dienstverlening van interne gebruikers. Ze zorgen voor de soepele en professionele afhandeling van incidenten, goed ingerichte werkplekken en een optimaal draaiende Office365-omgeving. Je draagt zorg voor de probleemloze implementatie van kleine en grote wijzigingen in een complexe omgeving en je behaalt de toegewezen KPI’s samen met je teams. Klantgerichtheid, proactiviteit en het denken in oplossingen staan bij ons hoog in het vaandel. Dit weet je vol passie en enthousiasme over te brengen op de teams. Het doel is namelijk om onze dienstverlening te vernieuwen, verbinden en (door)ontwikkelen. Samen met je teams zorg jij voor een focus op deze vernieuwing en zorg je ervoor dat jullie partners worden van de zorg, het onderwijs en de wetenschap; een partner voor alle stakeholders binnen het LUMC.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een ondernemende manager met lef en een servicegerichte houding, die draagvlak weet te creëren bij alle gebruikers en naar buiten treedt als hét aanspreekpunt voor onze ICT-dienstverlening. Je hebt daarbij minimaal een hbo-opleiding afgerond en ervaring met het werken binnen een complexe en veeleisende (multi-stakeholder) omgeving is een must. Een afgeronde universitaire opleiding is een grote plus gezien de academische omgeving waar je je in bevindt. Daarbij heb je ruime ervaring met het aansturen, begeleiden en coachen van teams, bij voorkeur met de focus op Service Desk, werkplekken en/of Office365. Je bent in staat om anderen te helpen hun ambities te verwezenlijken door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Je hebt een ‘track record’ op het gebied van begeleiden van veranderingen en het implementeren van nieuwe ICT-toepassingen voor gebruikers. Verder ben je in staat om goede relaties op te bouwen met de interne organisatie en ook ben je sterk in je communicatie buiten de afdeling: je bent een volwaardige gesprekspartner voor verschillende disciplines binnen en buiten het LUMC. Tot slot herken je jezelf in deze kernwoorden: servicegericht, proactief, ondernemend, extravert, kritisch en doortastend. Sluit dat goed aan bij jou? Dan komen wij graag met je in contact!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. 

Meer informatie over de afdeling lees  hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Daniёl Leen

"Kweekvijver voor ICT-talent."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Als manager Service Desk & Werkplekbeheer maak je deel uit van het managementteam van de afdeling IT Diensten en rapporteer je aan de manager van deze afdeling.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Eva Schikker, a.i. recruiter IT&DI
06-38148354

Solliciteren