Managementassistent Maag, Darm en Leverziekten

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij je inzetten voor het reilen en zeilen van een veelzijdige afdeling, je netwerk uitbreiden en ervaring opdoen binnen de communicatie van wetenschap, onderwijs en patiëntenzorg? De afdeling Maag-darm-leverziekten (MDL)is op zoek naar een managementassistent die met een grote mate van zelfstandigheid en op eigen initiatief kan werken.

In het kort

• Je werkt op de afdeling MDL met in totaal ruim 80 (internationale) collega’s
• Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van organisatorische en beleidsmatige processen
• Je beheert mailboxen en agenda’s, maar organiseert ook vergaderingen en workshops
• Je onderhoudt onze (inter-)nationale relaties en bent verantwoordelijk voor de PR van onze afdeling

Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van organisatorische en beleidsmatige processen op de afdeling. Je functie vertoont een hoge mate van autonomie en is uitvoerend, organisatorisch en initiërend van aard. Je verricht op allerlei fronten zelfstandig ondersteuning aan het afdelingshoofd, de opleider, de stafleden en aan verschillende werkgroepen en commissies. Het takenpakket omvat onder anderen het beheer van diverse mailboxen en agenda’s, het plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen en het bieden van logistieke ondersteuning bij bijeenkomsten. Je ondersteunt het regionale opleidingsteam en coördineert de opleidingsschema’s van de AIOS. Ook bereid je workshops voor, nodig je gasten en deelnemers uit en breng je nieuwe ideeën in. Verder onderhoud je de internationale en nationale contacten en public relations van onze afdeling. Dit betekent dat je voor onze internationale bezoekers en onderzoekers hun reis en verblijf organiseert, maar ook dat je aandacht genereert voor wat wij als afdeling doen. Dit kan zijn in een vorm van een nieuwsbrief naar onze eigen medewerkers of via online media. Tot slot bied je ondersteuning aan ons personeelsbeleid en accordeer jij workflows. Kortom, je werkzaamheden zijn zeer divers, wisselend van aard en hebben een sterk ad hoc-karakter.

Wat vragen wij?

Je opereert op hbo- denkniveau met enige jaren, werkervaring op het gebied van organisatie en communicatie. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift. Tevens heb je kennis van het pakket Microsoft Office en beschik je over digitale vaardigheden, zoals gebruik van databases, beheer van portals en aanspreekpunt voor eenvoudige ICT vragen. Ervaring in de medische sector is een pre, alsmede ervaring met online communicatie en organisatie van bijeenkomsten. De collega waar wij naar opzoek zijn neemt initiatief en denkt vooruit, oftewel je hebt een proactieve houding. Je kunt een veelheid van diverse taken aan en kunt de verschillende processen goed monitoren en weet hierop te anticiperen. Je zorgt voor standaardisatie en voor het continue verbeteren van onze werkprocessen. Je functioneert als een spin in het web en kan alles goed overzien. Ben jij communicatief, enthousiast, stressbestendig en nauwgezet? Dan maken we graag kennis met je!

Meer informatie

Een werkweek van 32 uur is in overleg ook mogelijk.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je ook contact opnemen met mevrouw Prof. Dr. J.E van Hooft, afdelingshoofd Maag-, Darm-& Leverziekten, 071 5265217, e-mail j.e.van_hooft@lumc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling MDL richt zich op patiënten met  maag-, darm- en leverziekten, op het doen van onderzoek naar deze aandoeningen en het geven van onderwijs. Dit alles wordt uitgevoerd op onze endoscopie afdeling, ons laboratorium, onze poli en in de kliniek. Onze afdeling bestaat uit medici, verpleegkundig specialisten, endoscopie verpleegkundigen, onderzoekers en secretariële ondersteuning en is zowel nationaal als internationaal actief. De werksfeer wordt gekenmerkt als open en informeel.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Udo Weiland, afdelingsmanager Maag-, Darm-& Leverziekten
071-5297487
e-mail: U.Weiland@lumc.nl

Solliciteren