Logopedist

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij geïnteresseerd in werkzaamheden op het gebied van slikstoornissen, hoofd-hals oncologie en laryngologie? Kun jij daarnaast goed inschatten welke actie een bepaalde situatie vraagt? Dan ben jij misschien de logopedist die wij zoeken!

In het kort

• Je werkt als logopedist op de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)
• Je hebt affiniteit met slikstoornissen, hoofd-hals oncologie en laryngologie
• Je speelt een belangrijke rol bij grote spraak- en slikrevalidatie na grote oncologische ingrepen
• Je werkt graag in een multidisciplinaire setting  

Wat ga je doen?

Als logopedist op de KNO afdeling ben je betrokken bij de diagnostiek en behandeling van slik- en stemproblemen bij klinische en poliklinische patiënten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van een functioneel slikonderzoek, FEES-onderzoeken, stemanalyse en -behandelingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij spraak- en slikrevalidatie na grote oncologische ingrepen zoals totale laryngectomie en commandoresecties. Dit alles voer je uit een multidisciplinaire setting.

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor deze functie een gemotiveerde collega met een afgeronde hbo-opleiding tot logopedist. Daarnaast heb je affiniteit  en bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring met slikstoornissen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met laryngologie en oncologie. Ervaring met klinische patiënten is een plus, maar geen must.  Ook pas afgestudeerden met interesse op dit gebied nodigen we uit om te solliciteren. Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct. Behalve gemotiveerd, ben je sociaal, kan je goed observeren om in te schatten welke actie een bepaalde situatie vraagt. Je kent je eigen beperkingen en bent niet bang om hulp te vragen bij onderzoek en behandeling van complexe problematiek bij deze verschillende patiëntengroepen.

Meer informatie

Je bent 10 uur per week beschikbaar, verdeeld over 2 dagen (dinsdag 6 uur en woensdag 4 uur).

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De polikliniek KNO is een van de drukste poliklinieken van het LUMC en behandelt dagelijks grote aantallen patiënten voor aandoeningen aan keel, neus en oor. De afdeling werkt nauw samen met het Centrum voor Audiologie en Hoorimplantaten dat gespecialiseerde zorg biedt aan volwassenen en kinderen op gebied van spraak, taal, gehoor en implantologie. Speerpunten van de afdeling zijn oncologie, otologie, laryngologie, schedelbasistumoren en plastische aangezichtschirurgie. Als logopedist werk je veel samen met de hoofd-halschirurgen, de laryngologen en de verpleegkundige specialist laryngologie. Je werkt in een professionele en informele werkomgeving, waarin het team gestimuleerd wordt om goede diagnostiek en behandeling te geven aan patiënten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Vivienne van de Kamp, Logopedist, afdeling KNO
071-5298993
e-mail: v.a.h.van_de_kamp@lumc.nl

Solliciteren