Lead ‘LUMC Global Initiative’

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Het LUMC heeft onlangs budget vrijgemaakt voor de strategische focus op groei in internationalisering. Om die reden zijn we op zoek naar een topkandidaat voor de positie als lead in het ‘LUMC Global Initiative’. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

In het kort

• Je draagt bij aan de strategische focus van het LUMC op groei in internationalisatie in onderzoek en onderwijs
• Je hebt een leidende rol en creëert strategieën en implementeert
• Jouw ervaring met (inter)nationale stakeholders in zowel het publieke als private domein draagt bij aan gefocuste en duurzame internationalisering van het LUMC
• Je bent onderdeel van een academische, innovatieve en multidisciplinaire omgeving

Wat ga je doen?

Lees de volledige functiebeschrijving in de Engelse vacature.

Wat vragen wij?

We zoeken een kandidaat met wo-werk- en denkniveau die ambitieus is en een team kan inspireren en enthousiasmeren. Je bent creatief en kijkt buiten de gebaande paden, en bent in staat prioriteiten te stellen. Daarnaast beschik je over goede presentatie- en communicatievaardigheden en kun je belangrijke stakeholders identificeren en managen. Bovenal ben je in staat om toegevoegde waarde te leveren met een beperkt budget. Tot slot, omdat je een centraal aanspreekpunt bent voor diverse interne en externe stakeholders, nationaal en internationaal, ben je bereid om te reizen.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Een opdracht kan deel uitmaken van de procedure.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met mogelijke een verlenging van twee jaar.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Het LUMC is een research-intensief academisch medisch centrum. Het LUMC leidt medisch specialisten, biomedische wetenschappers, farmaceuten en medische techneuten van de beste kwaliteit op die samenwerken aan het leveren van de best mogelijke patiëntenzorg en bijdragen aan population health voor iedereen. Internationalisatie is een belangrijke pilaar die ervoor zorgt dat de kennisbasis van het LUMC in lijn is met de doelen op het gebied van Sustainable Development van de Verenigde Naties.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jacqueline Ton, directeur,  directoraat Research beleid
071 526 30 33

Solliciteren