Klinisch Verloskundige (Physician Assistant)

Medisch & klinisch

Je functie

Op de afdeling Verloskunde is het hollen en stilstaan: in crisissituaties schakel je snel en het volgende moment neem je de tijd voor ontwikkeling en onderzoek. Voor onze afdeling zijn we op zoek naar een klinisch verloskundige die bij voorkeur de opleiding tot physician assistant heeft afgerond, of de ambitie heeft deze op korte termijn te volgen. Ben jij de collega die we zoeken?

In het kort

• Je komt te werken op een van de mooiste afdelingen van Nederland
• Hier stemmen we patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek voortdurend op elkaar af
• Je bent verantwoordelijk voor de prenatale, natale- en postnatale zorg
• En je werkt altijd samen met het medisch team
• Bij voorkeur heb je de opleiding tot physician assistant afgerond 

Wat ga je doen?

Onze klinisch verloskundigen zijn 24 uur per dag de spil van de verloskamers en de polikliniek. Als klinisch verloskundige ben je samen met het medisch team, dat bestaat uit een coassistent, een arts-assistent en een gynaecoloog, verantwoordelijk voor de prenatale,  natale- en postnatale zorg. Daarnaast ben je betrokken bij het theoretisch en praktisch onderwijs voor coassistenten en gynaecologen in opleiding. Je komt te werken in GeboorteHuis Leiden, een uiterst modern geboortecentrum op de 7e etage van het LUMC. De geboortekamers in GeboorteHuis Leiden maken het mogelijk dat partners intensief betrokken zijn bij het geboorteproces en steeds dichtbij de vrouw en kind kunnen blijven.

Wat vragen wij?

De afdeling is op zoek naar een klinisch verloskundige die zich het komende jaar richt op de klinische werkzaamheden. Je bent in het bezit van een hbo-diploma Verloskunde en bij voorkeur heb je dit aangevuld met de opleiding tot physician assistant. Daarbij beschik je over minimaal een jaar ervaring met eerstelijns verloskundige zorg. Ervaring als klinisch verloskundige en met basis echovaardigheden zijn een pre. Wij zoeken iemand die communicatief sterk is, omdat het werk veelal in overleg moet gebeuren. In crisissituaties sta je stevig in je schoenen en je voelt je prettig bij lesgeven aan een gemotiveerd team. Beschrijven we jou? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature worden twee referenties opgevraagd.
De vacature is zowel als klinisch verloskundige met afgeronde PA-opleiding als zonder deze specialisatie in te vullen. Als klinisch verloskundige met afgeronde PA-opleiding is je salaris afhankelijk van je kennis en ervaring en bedraagt maximaal max. € 4.615,- (schaal 10, cao UMC). Als je deze opleiding (nog) niet hebt gevolgd is het salaris afhankelijk van je kennis en ervaring en bedraagt dan maximaal max. € 4.200,- (schaal 9, cao UMC).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Wij bieden vrouwen en hun baby's alle mogelijke hulp tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Op de afdeling Verloskunde stemmen we patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek voortdurend op elkaar af. De afdeling bestaat dan ook uit een multidisciplinair team, waarbij ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen specialisme maar samen zorgt voor de beste zorg voor moeder en het (ongeboren) kind.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Yolentha Messemaker-Slootweg of Jeanette Mesman (PA), leidinggevend verloskundigen, afdeling GeboorteHuis Leiden
071 529 82 25

Solliciteren